Spencer Webb og Kelly Kay:

Gravid med avdød kjæreste

«Alt du ville var å bli pappa».

GRAVID: I juli ble Spencer Webb funnet død. Nå er kjæresten gravid - med hans barn. Foto: Skjermdump Instagram
GRAVID: I juli ble Spencer Webb funnet død. Nå er kjæresten gravid - med hans barn. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av juli kom den triste nyheten om at den amerikanske fotballspilleren Spencer Webb hadde mistet livet i en tragisk ulykke, bare 22 år gammel.

Ifølge politiet skal Webb ha slått hodet på en stein i et vann i delstaten Oregon, og sheriffen konkluderte med at dødsfallet var en stupeulykke.

- Du var så full av liv i hvert øyeblikk av dagen. Smilet ditt og energien din vil bli savnet, Spencer. Jeg elsker deg, skrev Webbs trener, Dan Lanning, på Twitter etter dødsfallet.

I tida etter dødsfallet har flere tatt til sosiale medier for å hylle den avdøde fotballstjerna. Det har også kjæresten Kelly Kay gjort, som nå kan dele en liten gladnyhet midt i sorgen, ifølge E! News.

SKJULT: Da «Basic Bitch» sesong 3 ble spilt inn, måtte Emilie Skolmen finne finurlige måter å holde gravidmagen skjult. Reporter: Thale Kristensen. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer

Venter barn

Kay, som var kjæresten til Webb i åra før det tragiske dødsfallet, skriver nå i et innlegg på Instagram at hun venter barn med den avdøde 22-åringen.

«Vi lagde en engel før himmelen fikk en. Alt du ville var å bli pappa, og jeg vet du vil være den beste fra himmelen», innleder hun innlegget.

«Jeg kan ikke tro at jeg må gjøre dette uten deg, men å vite at jeg har en del av deg får meg til å holde meg gående. Jeg kan ikke vente med å møte personen som er halve deg, halve meg. Jeg elsker dere for alltid - begge to».

Til innlegget deler hun bilder av blant annet ultralydbildet, og en tidligere tekstmelding mellom Webb og Kay.

«Jeg skal få deg gravid», har han skrevet.

OMKOM: Den doble verdensmesteren i snowboard, Alex Pullin, døde mandag i en drukningsulykke under harpunfisking. Vis mer

«Du var mitt alt»

Webb, som var født og oppvokst i Sacramento, var en del av Oregon Ducks, som er fotballaget til Universitetet i Oregon. Her tilbrakte han fire år.

Da nyheten om dødsfallet ble kjent, tok Kay til Instagram for å hedre den avdøde kjæresten.

«Min beste venn, min tvillingsjel, mitt livs kjærlighet. Jeg har aldri elsket noe som jeg har elsket deg. Du var mitt alt, du ga meg mening, du viste meg hvordan det er å bli verdsatt og sett. Vi hadde så mange store planer», skrev hun, og fortsatte:

«Jeg vet ikke hvordan jeg lever videre etter dette, men jeg vet at du følger med og holder meg sterk. Du satt alltid andre foran deg selv, og jeg skal prøve å ha den samme godheten i hjertet mitt. Fra dette livet til det neste. Jeg elsker deg og jeg vil finne deg igjen».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer