Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut
DØDE BRÅTT: YouTube-stjerna Nicole Thea er funnet død, 24 år gammel. Familien bekrefter at hennes ufødte sønn også døde. Video: YouTube Vis mer

Nicole Thea:

Gravid Youtube-stjerne (24) er død

- Hjertene våre er virkelig knust.

Den britiske Youtube-stjerna Nicole Thea, som var gravid i åttende måned med sin førstefødte, er funnet død. Hun ble 24 år gammel, ifølge People.

Theas familie bekrefter dødsfallet i et innlegg på hennes Instagram-konto, der hun i skrivende stund har 157 000 følgere. Etter at dødsfallet ble kjent, har følgertallet steget med over 50 000.

Der forteller de samtidig at den ufødte sønnen, som hun og kjæresten Global Boga skulle gi navnet Reign, også døde.

- Til alle Nicoles venner og følgere. Det er med stor sorg at jeg må informere dere om at Nicole og sønnen, som hun og Boga kalte Reign, døde lørdag morgen.

Videre forteller familien at Youtube-stjerna hadde forhåndsinnspilt en rekke videoer til kanalen, og at kjæresten har bestemt seg for at videoene skal publiseres.

- Som familie ber vi om at dere respekterer vårt privatliv, fordi hjertene våre er virkelig knust og vi sliter med å håndtere det som har skjedd.

- Hvil i fred min vakre jente Nicnac og barnebarnet mitt Reign, jeg kommer til å savne dere for resten av livet, til vi møtes igjen i den evige himmelen, legger mora til i samme innlegg.

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

SLETTER KANALEN: YouTube-stjerna Jenna Marbles gir seg etter rasismeanklager. Video: Jenna Marbles / Youtube Vis mer

Oppdaterte følgerne

Stjerna har nesten 85 000 følgere på Youtube-kanalen sin - et tall som, i likhet med antall Instagram-følgere, har steget med flere tusen etter at dødsfallet ble kjent.

Den siste videoen ble publisert på søndag, dagen etter at 24-åringen døde, og viser Thea gjøre seg klar til en gravidfotografering i et badekar fylt med melk.

På sosiale medier har paret oppdatert følgerne sine hyppig gjennom hele graviditeten, og har en rekke ganger publisert videoer av seg selv danse - til tross for den store magen.

Ventet en liten gutt

Det var i april at Thea og kjæresten annonserte at de ventet sitt første barn sammen.

Det gjorde de i en video på Instagram, der hun stolt viste fram babymagen mens hun danset med Boga.

- Gud har gitt oss den største velsignelsen. Jeg får endelig lage et vakkert lite menneske inni meg. Kan ikke tro at denne bubbaen er halvt meg og halvt loml (love of my life journ.anm.). Global Boga har vært den beste støttespilleren noensinne, og gud gjorde ingen feil da han gjorde ham til far. Vi er allerede besatt av deg, vår lille mirakelbaby, skrev hun den gang.

Én uke seinere avslørte 24-åringen at hun ventet en liten gutt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!