«Luksusfellen»

Gravide Charlotte druknet i gjeld. Så inviterte sjefen henne inn på kontoret

- Aldri vært borti noe liknende, sier «Luksusfellen»-eksperten.

BLE OVERRASKET: Charlotte Warth (25), her fotografert sammen med samboeren, meldte seg på «Luksusfellen» da de økonomiske problemene tok overhånd. Så fikk hun seg en overraskelse hun trolig aldri kommer til å glemme. Foto: Privat
BLE OVERRASKET: Charlotte Warth (25), her fotografert sammen med samboeren, meldte seg på «Luksusfellen» da de økonomiske problemene tok overhånd. Så fikk hun seg en overraskelse hun trolig aldri kommer til å glemme. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

At «Luksusfellen» kan kalles en av TV3s mest suksessfulle produksjoner noensinne, er det ingen tvil om. Etter planen skal den 19. sesongen av økonomiserien vises til høsten, og kanalen er allerede i full gang med å lage innhold til den.

Nylig var blant andre ekspertene Hallgeir Kvadseim og Magne Gundersen i Tromsø, der de møtte 25 år gamle Charlotte Warth. Hun og samboeren venter sitt første barn sammen, og termin er allerede om tre måneder. De gleder seg selvsagt til å bli foreldre, men alt har ikke vært like enkelt.

I 2015 mistet Warth kontroll over økonomien, og satt plutselig igjen med samlede lån på over 440 000 kroner. Av disse var 185 000 ubetalte inkassoregninger, noe lastebilsjåføren opplevde som svært stressende.

Veien ut ble å melde seg på «Luksusfellen», et grep hun så på som en siste utvei. At en annen utvei raskt skulle melde seg fra intet, og i prinsippet løse hele pengekrisa, så hun ikke komme.

Gjelden vokste

Det er iTromsø som omtaler den noe spesielle saken. Med en høy gjeld fordelt på inkassovarsler, studielån og private lån, visste hun ikke sine arme råd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer