Olivia Newton-John:

«Grease»-stjerna ærlig om døden

71-åringen er rammet av brystkreft, men nekter å la kreftdiagnosen ødelegge livet hennes.

VED GODT MOT: Selv om skuespillerstjerna Olivia Newton-John er rammet av brystkreft i stadium fire, ser hun fortsatt lyst på livet. I et nytt intervju forteller hun åpenhjertig om tankene rundt døden og kreftsykdommen. Her er hun avbildet sammen med John Travolta i fjor. Foto: NTB Scanpix
VED GODT MOT: Selv om skuespillerstjerna Olivia Newton-John er rammet av brystkreft i stadium fire, ser hun fortsatt lyst på livet. I et nytt intervju forteller hun åpenhjertig om tankene rundt døden og kreftsykdommen. Her er hun avbildet sammen med John Travolta i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Skuespiller Olivia Newton-John (71), best kjent fra klassikeren «Grease» fra 1978, har vært rammet av kreft en rekke ganger.

Siden 1992 har hun hatt brystkreft hele tre ganger, og tidligere i år kunne hun meddele at hun har brystkreft i stadium fire. Ifølge Norsk Helseinformatikk tilsier det et sykdomsbilde der kreften er langt framskreden, med spredning til andre organer.

Hun har flere ganger fortalt åpent om kreftsykdommen, og blant annet hevdet at cannabisolje hjelper mot smertene. Til tross for at 71-åringen er hardt rammet av brystkreft, nekter hun å gi opp livet sitt. Hun velger heller å holde hodet høyt, og vil unngå å tenke på hvor lenge hun har igjen å leve.

I et nytt intervju med CBS åpner «Grease»-stjerna nå opp om livet med kreftsykdommen og tankene omkring døden.

Vil nyte livet mens hun kan

Når 71-åringen får spørsmål om hvordan hun klarer å ikke bekymre seg over kreftsykdommen, svarer hun at fornektelse er en god ting. Likevel legger hun ikke skjul på at bekymringene tidligere tok opp store deler av hverdagen hennes.

- Men etter en stund tenkte jeg: «Vet du hva? Jeg vet ikke hvor lang tid jeg har igjen, men jeg trenger å nyte livet mitt. Så jeg kommer til å spise en kjeks hvis jeg føler for det, og jeg tar en kopp te hvis jeg har lyst på det, eller et glass vin hvis jeg føler for det», forteller stjerna, og legger til at livsglede er en del av helbredelsesprosessen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer