Olivia Newton-John:

Greide ikke lenger gå

«Grease»-kollega og et nært familiemedlem forteller om Olivia Newton-Johns siste dager.

NÆR VENN: Didi Conn (t.v.) forteller om sin siste samtale med venninne og kollega Olivia Newton-John i nytt intervju. Foto: Mark RALSTON / AFP/NTB.
NÆR VENN: Didi Conn (t.v.) forteller om sin siste samtale med venninne og kollega Olivia Newton-John i nytt intervju. Foto: Mark RALSTON / AFP/NTB. Vis mer
Publisert

Mandag gikk «Grease»-legenden Olivia Newton-John bort, i en alder av 73 år. Stjerna hadde familien og venner rundt seg da hun sovnet inn i sitt hjem, i Sør-California.

Nå kommer det frem at Newton-John ikke lenger greide å gå i den siste tiden av livet sitt, og at hun slet med smerter som følge av kreften.

Det er «Grease»-kollega Didi Conn (71) og niesen hennes Tottie Goldsmith (59) som forteller om Newton-Johns siste tid, i intervjuer med henholdsvis «Good Morning America» og «A Current Affair».

OLIVIA NEWTON-JOHN ER DØD: «Grease»-skusepilleren ble 73 år gammel. Vis mer

Page Six, og Daily Mail er blant de som omtaler saken.

Hadde helsehjelp på heltid

Conn, som spilte rollen som Frenchy i «Grease», gjestet tirsdag «Good Morning America». Der ga hun fans et innblikk i hvor mye kreftsykdommen påvirket skuespilleren i dagene før hun døde.

I intervjuet kunne Conn fortelle om sin siste samtale med venninna.

- Hun fortalte meg at hun ikke lenger kunne gå, og at hun hadde helsehjelp på heltid hjemme. Ektemannen og dattera hennes var der hele tiden, og hun sa at de overøste henne med kjærlighet.

ÅPNER OPP: Sanger Michael Bublé åpnet opp om sønnens kreftsykdom på James Cordens «Carpool Karaoke». Video: CNN Vis mer

- Kom ikke som et sjokk

Goldsmith, niesa til den den folkekjære skuespilleren, kunne avsløre at helsa til Newton-John hadde blitt dårligere i dagene før hun døde, etter flere tiårs kamp mot brystkreft.

- Det kom ikke som et sjokk, vi har visst hvor syk hun var, spesielt de siste fem dagene. Hun var veldig tynn og uvel, delte hun om tanta si i intervjuet med det australske nyhetsprogrammet «A Current Affair».

Videre kunne den gråtkvalte niesa fortelle om det hjerteskjærende siste øyeblikket hun hadde med tanta.

SISTE ØNSKE: Her får den kreftsyke moren sitt aller siste ønske oppfylt. Video: CNN Vis mer

- Jeg kom ikke til å rekke frem til USA i tide for å si farvel, så jeg spurte ektemannen hennes John om han kunne holde telefonen opp til øret hennes. Han fikk meg på FaceTime i stedet, så jeg kunne få se henne.

- Jeg fortalte henne alt jeg trengte å si. Hun var på vei til å forlate oss, men jeg føler at hun forsto hva jeg sa, fortalte hun tydelig berørt.

Både Conn og Goldsmith hyllet Newton-John, og sa at de alltid vil huske henne som en person med et enormt hjerte og som en person som brydde seg mye om alle.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer