Hailie Jade Scott Mathers:

- Greide ikke nyte det

Eminems datter avslører hvordan det var å vokse opp med en superstjerne som far i ny podkast.

ÆRLIG: Hailie Jade Scott Mathers åpner seg opp om oppveksten. Foto: Skjermdump Instagram/Hailie Jade.
ÆRLIG: Hailie Jade Scott Mathers åpner seg opp om oppveksten. Foto: Skjermdump Instagram/Hailie Jade. Vis mer
Publisert

Eminems (50) datter, Hailie Jade Scott Mathers (26), er for tida aktuell med podkasten «Just a Little Shady». Navnet er en tydelig referanse til farens megahit fra 2000, «The Real Slim Shady», og den første episoden er viet til nettopp faren.

I episoden åpner kjendisdattera opp om hvordan det var å vokse opp med en superstjerne som far, skriver ET.

Det var under debutepisoden at Scott Mathers så tilbake på barndommen med medprogramlederen og bestevenninna Brittany Ednie. Der kunne hun blant annet fortelle om alle de «kule» øyeblikkene hun ikke satte pris på før i voksen alder.

- Det er så morsomt å se tilbake på nå som voksen, for jeg trodde alt var helt vanlig. Jeg er sånn «wow, det er så, så surrealistisk», fortalte stjernedattera om tida da hun blant annet fikk ta med venner på farens turnébuss, mens han spilte konserter landet rundt.

Ednie, som var en av Scott Mathers nærmeste venner også som barn, er enig med venninnen i hvor lite de satte pris på alt det de fikk oppleve.

FREKK GAVE: Elton John, Carey Mulligan, Stephen Fry og Pink er gjester hos Graham Norton. Der kommer de inn på sine personlige historier om rapstjerna Eminem. Hele episoden vises fredag 8. desember kl. 22.00 på BBC Brit. Video: BBC Brit Vis mer

- På det tidspunktet føltes det så normalt, og ikke noe rart eller annerledes. Vi visste ikke bedre, legger venninna til i podcasten.

Det er spesielt et minne som stikker seg ut hos dattera til den verdensberømte rapperen. Eminem hadde nemlig ordnet en skikkelig eventyrdag i Disney World i Florida, for dattera og venninnene hennes.

- Vi hadde et prinsesse-teselskap, og pappa hadde fikset alle disse kjolene som ventet på oss. Vi var så glade og så spente den gangen, men vi klarte ikke å sette så stor pris på det øyeblikket som nå, når vi snakker om det og tenker tilbake på det.

«THE IDOL»: Lily-Rose Depp spiller hovedrollen i ny storsatsning. Video: HBO Vis mer

Foruten Hailie har Eminem to adoptivbarn. Alaina Marie Mathers (29) og Stevie Laine (20). Førstnevnte er datter av tvillingsøstera til Hailies mor og Eminems ekskone Kim Scott (47) og ble adoptert av de to tidlig på 2000-tallet.

Mora hennes, Dawn Scott, døde i 2016 av overdose.

Stevie Laine er Kim Scotts biologiske datter, som Eminem adopterte fordi hun manglet en farsfigur i livet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer