Grevinne Alexandra:

Grevinne Alexandras kjæreste fortsatt gift

Grevinne Alexandras kjæreste tar bladet fra munnen.

NY KJÆRESTE: Det var tidligere denne uken grevinne Alexandra kunne røpe at hun hadde fått seg kjæreste. Foto: NTB
NY KJÆRESTE: Det var tidligere denne uken grevinne Alexandra kunne røpe at hun hadde fått seg kjæreste. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uka ble det kjent at Grevinne Alexandra hadde funnet lykken på ny med Nicolai Peitersen. Den gang var det få detaljer som ble delt om forholdet, men nå letter sistnevnte på sløret.

Etter at forholdet ble offentliggjort har det nemlig også blitt kjent at Peitersen fremdeles står oppført som gift med kona Esther. I et intervju med danske BT forklarer han imidlertid nå ståa.

- Jeg vil gjerne avlive hvert rykte om at det skal være en skandale eller noe drama. Jeg har vært separert fra min ekskone i tre år, og det er laget en formell avtale mellom oss om vår separasjon, sier han.

Visumregler

Nicolai Peitersen har oppholdt seg i Kina i en årrekke, hvor han har stiftet virksomheten Wikifactory. Dette er også en av grunnene til at han og ekskona ikke har offisielt blitt skilt ennå - nemlig på grunn av kinesiske visumregler, forteller han.

- Vi har vært i Kina på min arbeidstillatelse og hun ville rett og slett ha blitt kastet ut om vi hadde skilt oss tidligere. Først på slutten av fjoråret fikk hun sitt eget visum, og hun ønsker å bli boende med våre barn som går på skole der, forklarer han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer