Grevinne Alexandra:

Grevinnen om kjærestens kriminelle rulleblad: - Måtte gjøre det slutt

Eksen unnlot å fortelle Alexandra om sin dystre fortid.

TUNGE DAGER: Grevinne Alexandra legger ikke skjul på at tida etter bruddet med kjæresten gjennom halvannet år har vært vond. Her med sønnen prins Nikolai i bakgrunnen. Foto: NTB Scanpix
TUNGE DAGER: Grevinne Alexandra legger ikke skjul på at tida etter bruddet med kjæresten gjennom halvannet år har vært vond. Her med sønnen prins Nikolai i bakgrunnen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I mai kom danske Her & Nu med sjokkavsløringen om at grevinne Alexandras (54) kjæreste, Tony Lindkold, har et kriminelt rulleblad.

Ei uke etter at nyheten slo ned som ei bombe i danske medier, bekreftet grevinnens privatsekretær, Helle von Wildenrath, at de to hadde brutt med hverandre.

Overfor danske Se og Hør ønsket ikke Wildenrath å si noe om årsaken til bruddet. Det gjør imidlertid grevinnen selv - nærmere en måned etter at forholdet raknet.

I et nytt intervju med danske Se og Hør forklarer 54-åringen at hun fortsatt er preget av det som har skjedd.

- Det er ingen dans på roser akkurat nå. Men det går framover. Man lever livet forlengs og forstår det baklengs, sier Alexandra.

- Måtte gjøres

Lindkold, som ifølge Se og Hør er tidligere politibetjent, hadde ikke opplyst grevinnen om sin kriminelle fortid.

I 2015 ble han nemlig dømt for opphavsrettskrenkelse ved å ha solgt 422 ikke-originale verk av danske designklassikere gjennom en nettside han drev. I tillegg skal han sammen med sin daværende samarbeidspartner, et tidligere medlem av gruppene Hells Angels og Bandidos, ha forsøkt å selge ytterligere 686 verk, uten hell.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer