«Grey's Anatomy»:

«Grey's Anatomy» fornyet med to sesonger

Suksesserien har gått på skjermen siden 2005.

FORNYET: «Grey's Anatomy» blir værende på skjermen. Det blir også Ellen Pompeo. Foto: ABC
FORNYET: «Grey's Anatomy» blir værende på skjermen. Det blir også Ellen Pompeo. Foto: ABC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 14 år, med 15 sesonger og 338 episoder, har serien «Grey's Anatomy» gått på tv-skjermen. Nå er den fornyet med ytterligere to sesonger. Det skriver CNN.

Dramaserien, produsert og regissert av Shonda Rhimes (49), utspiller seg ved det fiktive sykehuset Grey Sloan Memorial Hospital i Seattle, der tv-seerne får følge hverdagen til de ansatte ved sykehuset gjennom både opp- og nedturer.

I år passerte «Grey's Anatomy» den legeserien som hittil hadde hatt flest episoder totalt, «Akutten», og med de to nye sesongene vil det også bli den legeserien som har flest sesonger, da «Akutten» ga seg etter nummer 15.

Blant de originale skuespillerne som har vært med helt fra starten, finner vi Ellen Pompeo (49) i rollen som Meredith Grey, Justin Chambers (48) som Alex Karev, Chandra Wilson (49) som Miranda Bailey og James Pickens Jr. (64), som spiller Richard Webber.

Serien, som produseres av ABC, har som nevnt nådd 338 episoder, men trekker fremdeles nærmere 12 millioner seere hver uke. Serien blir sendt i 220 ulike territorier i verden, og er blitt en inntektskilde for flerfoldige milliarder dollar for ABC og moderselskapet Disney.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer