Kate Walsh fra «Grey's Anatomy» med svulst i hjernen

«Grey's Anatomy»-stjerna avslører skjult hjernesvulst

Kate Walsh måtte opereres i håp om å overleve.

STOR SVULST: Skuespiller Kate Walsh forteller i et stort intervju med Cosmopolitan at det for få år siden ble funnet en svulst i hjernen hennes. Hun beskriver det som å ha en sitron i sitt eget hode, og snakker nå om hvorfor hun har valgt å ta bladet fra munnen. Foto: NTB scanpix
STOR SVULST: Skuespiller Kate Walsh forteller i et stort intervju med Cosmopolitan at det for få år siden ble funnet en svulst i hjernen hennes. Hun beskriver det som å ha en sitron i sitt eget hode, og snakker nå om hvorfor hun har valgt å ta bladet fra munnen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den amerikanske skuespilleren Kate Walsh (49) er for mange kjent for sin rolle i legeserien «Grey's Anatomy», der hun spiller legen Addison Montgomery-Shepherd. Hun har vært med siden 2005, og har dessuten også hatt en rekke andre roller på siden.

49-åringen har nemlig ikke tatt det rolig siden skuespillerkarrieren tok av på midten av 1990-tallet. Hun har blant annet vært å se i «The Perks of Being a Wallflower» og den elskede og utskjelte Netflix-serien «13 Reasons Why». Selv om karrieren og familielivet har gått på skinner, avslører hun nå at helsa har vært en stor utfordring de siste åra.

I et stort intervju med magasinet Cosmopolitan, avslører skuespilleren at hun har hatt en svulst i hjernen.

Fjernet svulst

- Jeg skulle ta en MR, og du vet når du vet det er seriøst når du ikke engang må vente, og de bare «Hei, nå er radiologen klar for å møte deg». Hun begynte å si at jeg hadde en svulst i hjernen av betydelig størrelse, og jeg forlot bare kroppen min, forteller hun om det ukjente sykdomsforløpet.

Det var etter en lang innspillingsperiode at stjerna begynte å føle seg utslitt. Selv trodde at det kanskje bare var overgangsalderen som kom snikende. Hun følte seg ikke våken etter fem kopper kaffe, hun glemte ting og klarte til slutt så vidt å gjøre ferdig sine egne setninger.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer