Golden Globe:

Grilles for Golden Globe-oppmøtet: «Er hun nominert for Pepsi-reklamen?»

Fansen stiller spørsmål ved hvorfor Kendall Jenner var på utdelingen.

DUKKET OPP: En skulle kanskje tro at Golden Globe-utdelingen var reservert bransjens mest innflytelsesrike. Mange stiller derfor spørsmål ved hvorfor supermodell Kendall Jenner var i salen. Foto: NTB scanpix
DUKKET OPP: En skulle kanskje tro at Golden Globe-utdelingen var reservert bransjens mest innflytelsesrike. Mange stiller derfor spørsmål ved hvorfor supermodell Kendall Jenner var i salen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Supermodell Kendall Jenner (22) får betalt for å reise verden rundt for å vise fram eksklusive kjoler og kreasjoner. Store motehus som Balmain og Givenchy bruker henne ofte i kampanjer og under moteukene. At hun er en del av Kardashian-dynastiet, legger heller ikke noe demper på kjendisstatusen.

Derfor må stjerna forvente å få store mengder kritikk. Da Golden Globe-utdelingen gikk av stabelen natt til mandag, der årets tv- og filmår skulle feires, var flere av USAs største skuespillere og bransjefolk til stede. At Jenner dukket opp på løperen, har derimot hevet enkelte øyenbryn.

Hun har ikke hatt noen roller i 2017, med mindre man tenker på den utskjelte Pepsi-reklamen hun var med i. Den er den mange har valgt å basere seg på når de nå kritiserer henne for å ha møtt opp på utdelingen.

Storavis aper med

«Hvorfor ble Kendall invitert til Golden Globe? Hva har hun oppnådd. De burde invitert Terry Crews, en som faktisk snakket om sine egne erfaringer med seksuelle overgrep eller noen som faktisk fortjente et sete i kveld», skriver en bruker på Twitter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer