Lasse Matberg:

Grønt lys for «Skal vi danse»

«Farmen kjendis»-vinneren har også gått til topps på parketten i Italia. Han kan likevel delta her hjemme, bekrefter TV 2.

SKADD: Lasse Matberg har tidligere vunnet italienske «Skal vi danse». Under et finalenummer gikk det galt, da han fikk albuen ut av ledd og røk av en muskel i armen. Vis mer
Publisert

Søndag kveld ble det klart at Instagram-profil Lasse Matberg (35) er vinneren av årets «Farmen kjendis» - etter en svært jevn kunnskapskonkurranse mot komiker Terje Sporsem (44).

SEIER: Dette er vinneren av «Farmen Kjendis». Vis mer

Som Dagbladet tidligere har omtalt vant Matberg i 2019 den italienske versjonen av «Skal vi danse», til tross for at han pådro seg en alvorlig skade i bicepsen under selve finalen.

TV 2: - Ingen begrensninger

Som «Farmen kjendis»-vinner og snakkis i underholdningsspaltene, er det grunn til å tro at 35-åringen vil få flere tv-tilbud. Men hvordan blir det i så fall med «Skal vi danse», siden har allerede har deltatt i, og vunnet, den italienske versjonen? Får han lov?

Ja, ifølge TV 2.

VANT: Lasse Matberg og dansepartneren Sara Di Vaira vant «Skal vi danse» i Italia i 2019. Foto: Rai Uno
VANT: Lasse Matberg og dansepartneren Sara Di Vaira vant «Skal vi danse» i Italia i 2019. Foto: Rai Uno Vis mer

- Det ligger ingen begrensninger i formatet som er til hinder for å delta i «Skal vi danse» i flere land. Det har også skjedd tidligere. Blant annet har Pamela Anderson deltatt i både USA og Frankrike, forteller pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, til Dagbladet.

Dermed er det fritt fram for Lasse Matberg om tilbudet skulle komme, nok en gang fra TV 2.

Når Dagbladet opplyser 35-åringen om regelverk-oppklaringen, bryter han ut i latter.

- Ha-ha, meg og Pamela Anderson! Det er vel første gang jeg har blitt satt skikkelig i bås, sier han og ler.

GODE VENNER: Det var svært jevnt mellom Terje Sporsem og Lasse Matberg i søndagens finale, men det var Matberg som trakk det lengste strået. Foto: Alex Iversen / TV 2
GODE VENNER: Det var svært jevnt mellom Terje Sporsem og Lasse Matberg i søndagens finale, men det var Matberg som trakk det lengste strået. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Vil vurdere et tilbud

- Kunne du tenkt deg å delta i norske «Skal vi danse», da?

- Om den henvendelsen hadde kommet, måtte jeg ha satt meg ned og vurdert det seriøst. Jeg er jo vinneren fra 2019-utgaven i Italia, så jeg har jo alt å tape, mener han.

Men:

- Ikke se bort fra det. Hvem vet om folk har sett meg for siste gang på danseparketten? Men det kommer an på mye. Timinga må være bra også, mener 35-åringen.

BLE SKADET: Lasse Matberg skadet seg i finalen, havnet på operasjonsbordet, men vant likevel «Skal vi danse» i Italia i 2019. Foto: Privat
BLE SKADET: Lasse Matberg skadet seg i finalen, havnet på operasjonsbordet, men vant likevel «Skal vi danse» i Italia i 2019. Foto: Privat Vis mer

Pressesjefen i TV 2 vil ikke si noe om hvorvidt årets «Farmen kjendis»-vinner er aktuell for høstens «Skal vi danse», men innrømmer at kanalen er i gang med casting-prosessen.

- Vi har mange spennende navn på blokka, men foreløpig ønsker vi å holde kortene tett til brystet om hvem som er aktuelle for årets «Skal vi danse», sier han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer