Lasse Matberg:

Grønt lys for «Skal vi danse»

«Farmen kjendis»-vinneren har også gått til topps på parketten i Italia. Han kan likevel delta her hjemme, bekrefter TV 2.

SKADD: Lasse Matberg har tidligere vunnet italienske «Skal vi danse». Under et finalenummer gikk det galt, da han fikk albuen ut av ledd og røk av en muskel i armen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Søndag kveld ble det klart at Instagram-profil Lasse Matberg (35) er vinneren av årets «Farmen kjendis» - etter en svært jevn kunnskapskonkurranse mot komiker Terje Sporsem (44).

Som Dagbladet tidligere har omtalt vant Matberg i 2019 den italienske versjonen av «Skal vi danse», til tross for at han pådro seg en alvorlig skade i bicepsen under selve finalen.

TV 2: - Ingen begrensninger

Som «Farmen kjendis»-vinner og snakkis i underholdningsspaltene, er det grunn til å tro at 35-åringen vil få flere tv-tilbud. Men hvordan blir det i så fall med «Skal vi danse», siden har allerede har deltatt i, og vunnet, den italienske versjonen? Får han lov?

Ja, ifølge TV 2.

- Det ligger ingen begrensninger i formatet som er til hinder for å delta i «Skal vi danse» i flere land. Det har også skjedd tidligere. Blant annet har Pamela Anderson deltatt i både USA og Frankrike, forteller pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, til Dagbladet.

Dermed er det fritt fram for Lasse Matberg om tilbudet skulle komme, nok en gang fra TV 2.

Når Dagbladet opplyser 35-åringen om regelverk-oppklaringen, bryter han ut i latter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer