Andrea Sveinsdottir:

- Gruet meg veldig

Andrea Sveinsdottir får sponset omdiskutert behandling, men sier hun ville gjort det likevel.

ÅPEN: - Jeg synes det er fint å være med å vise alle hvordan dette fungerer, sier Andrea Sveinsdottir. Her med forloveden Morten Dalhaug. Foto: Vidar Ruud / NTB
ÅPEN: - Jeg synes det er fint å være med å vise alle hvordan dette fungerer, sier Andrea Sveinsdottir. Her med forloveden Morten Dalhaug. Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Influenser Andrea Sveinsdottir (26), kjent fra realityprogram som «Paradise Hotel» og «Love Island», forteller nå åpent og ærlig om prosessen hun går gjennom for å fryse ned eggene sine.

Etter planen skulle Sveinsdottir opprinnelig gjøre dette for ett år siden, men på grunn av coronapandemien endte det med at hele prosessen ble satt på vent.

Nå forteller hun at prosessen er satt i gang igjen, og at nedfrysingen skal utføres på en klinikk i Sverige.

Det var i mai 2020 at bioteknologiloven ble endret i Stortinget, noe som har resultert i at norske kvinner har muligheten til å fryse ned eggene sine uten medisinsk grunn.

Gratis behandling

Realityprofilen legger ikke skjul på at behandlinga er et kommersielt samarbeid, som hun da får gratis.

På spørsmål om dette er noe hun ville gjort, dersom hun ikke hadde fått det gratis, svarer hun følgende:

- Jeg hadde nok ikke gjort det helt ennå, men tror jeg ville gitt det til meg selv i 30-årsgave. Tanken har streifet innom, men jeg har ikke visst helt hvordan man går fram i en slik situasjon. Så jeg synes det er fint å være med og vise alle hvordan dette fungerer, forteller hun til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.