Ute av «Mesternes mester»:

Gruet seg mest til dette

- Det ble pinlig, forteller den utslåtte deltakeren.

MØTTES I NATTEST: Camilla Gjersem og Birgitte Lersbryggen konkurrerte i reaksjon. Foto: Alice Asplund, Nordisk Film/NRK
MØTTES I NATTEST: Camilla Gjersem og Birgitte Lersbryggen konkurrerte i reaksjon. Foto: Alice Asplund, Nordisk Film/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kveldens episode av« Mesternes mester» var det kunstløper Camilla Gjersem (30) og innebandyspiller Birgitte Lersbryggen (48) som måtte møtes i nattest.

Etter en intens duell, hvor det etter to runder var 1-1, var det til slutt Gjersem som ikke fikk returnere tilbake til huset og de regjerende deltakerne.

Ville oppleve nattest

Under innspillingen av TV-serien i sommer, kunne Gjersem fortelle at hun så på nattesten som en morsom opplevelse.

- Nattest er jo det man har sett på TV, og man burde være med i en nattest for å si at man har vært med på «Mesternes mester», fortalte hun humoristisk.

Exiten tok hun heller ikke spesielt tungt.

LUKSUS: «Mesternes mester»-deltakerne Tiril Eckhoff og Astrid Uhrenholdt Jacobsen viser frem villaen de bodde i under innspillingen av programmet i Lindesnes. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg trodde jeg skulle være litt mer emosjonell da jeg røk ut, men jeg følte at jeg hadde fått vært med på utrolig mye og fått teste ut mange ulike øvelser. Og noen må jo ryke ut, sånn er det bare.

- Det har vært utrolig gøy å være med, både det å bli kjent med så mange utøvere og å få kjenne på konkurranseinstinktet igjen.

Fikk kallenavn av de andre

Og å kjenne på konkurranseinstinktet - det fikk hun. 30-åringen, som er den første kunstløperen som deltar i programmet, har imponert stort i løpet av sesongen, og ble blant annet temavinner i «Råskap».

Gjersem kunne avsløre at hun hadde øvd mye på de klassiske øvelsene til «Mesternes mester», noe som gjorde at hun fikk et spesielt kallenavn av de andre.

FIKK KALLENAVN: Camilla Gjersem fikk navnet «Mesternes mester»-orakelet av de andre deltakerne. Foto: Alice Asplund, Nordisk Film/NRK
FIKK KALLENAVN: Camilla Gjersem fikk navnet «Mesternes mester»-orakelet av de andre deltakerne. Foto: Alice Asplund, Nordisk Film/NRK Vis mer

- Jeg var nok den i gruppa som hadde best kontroll på hvilke øvelser som kom, så jeg ble kalt «Mesternes mester»-orakelet. Jeg tippet nemlig ganske ofte hvilke øvelser vi skulle gjøre de ulike dagene, men mange av de viste seg å være vanskeligere enn det jeg hadde tenkt.

Én av disse var øvelsen «Gåten», hvor utøverne skal telle ulike objekter og løse et mattestykke.

Dette gruet hun seg til å se

Uten å vite hvordan det kom til å se ut på TV, var Gjersem allerede i sommer litt nervøs for hvordan hun kom til å bli framstilt under denne øvelsen.

- Det ser veldig enkelt ut på TV, men i en stressende situasjon så klarer man ikke å tenke helt klart. Så det blir nok litt flaut å se.

Gjersem forklarte videre at hun er mer nervøs i konkurranser hvor hun vet hun kan gjøre det bra, enn i de der hun ikke har de beste forutsetningene.

GÅTEN: Camilla Gjersem ble ikke imponert over seg selv under øvelsen med tall og matematikk. Foto: Alice Asplund, Nordisk Film/NRK
GÅTEN: Camilla Gjersem ble ikke imponert over seg selv under øvelsen med tall og matematikk. Foto: Alice Asplund, Nordisk Film/NRK Vis mer

- Da tenker jeg bare at resultatet får bli som det blir. Men akkurat i «Gåten», så visste jeg at det kunne bli pinlig. Og det ble det og, sa hun lattermildt før hun la til:

- Jeg regner med at jeg har noen kollegaer som kommer til å ta opp det med meg!