«Skal vi danse»:

Grunde Myhrer viser fram «hemmelig» kjæreste

Har holdt henne hemmelig - fram til nå.

KJÆRESTE: Grunde Myhrer viste fram kjæresten Vilde Bjørnsen for første gang. Foto: Skjermdump / TV 2
KJÆRESTE: Grunde Myhrer viste fram kjæresten Vilde Bjørnsen for første gang. Foto: Skjermdump / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Under lanseringa av årets «Skal vi danse»-deltakere i august, kunne Grunde Myhrer (21) avsløre at han hadde funnet kjærligheten og at han ikke lenger var singel.

Siden den gang har paret holdt en svært lav profil, og Myhrer har valgt å holde kjæresten hemmelig. Under kveldens «Skal vi danse»-semifinale valgte derimot de to turtelduene å vise seg sammen offentlig for første gang.

Da 21-åringen hadde danset sin andre dans for kvelden, var nemlig kjæresten Vilde Bjørnsen til stede da han skulle få sine dommerpoeng, hvor Myhrer kapret hele tre tiere for sin rumba.

- Jeg er veldig fornøyd, dere er så flinke, sa Vilde om kjæresten og hans dansepartner Ewa.

- Ingen sjalusi

Til Dagbladet kan Bjørnsen avsløre at det ikke er noe sjalusi inne i bildet, til tross for at kjæresten tilbringer mye tid på trening sammen med dansepartneren.

- Det er ikke noe sjalusi inne i bildet og jeg er kjempeglad på deres vegne, sier hun.

Myhrer forteller selv at det betyr mye å ha kjærestens støtte, og at hun er i salen i kveld.

- Det er ingenting som betyr mer, sier han til Dagbladet.

DANSEPARTNERE: Grunde Myhrer og Ewa Trela (38) har imponert både dommerne og seerne gjennom denne sesongen av programmet. Foto: TV 2
DANSEPARTNERE: Grunde Myhrer og Ewa Trela (38) har imponert både dommerne og seerne gjennom denne sesongen av programmet. Foto: TV 2 Vis mer

Hvorfor 21-åringen valgte å vise fram kjæresten til offentligheten akkurat i kveld, har han derimot ikke noe klart svar på, men han synes selv at det var et passende tidspunkt å gjøre det på.

- Det kan tross alt være siste sendingen jeg er med på, og jeg spurte henne og hun syns det var greit, så da kjørte vi på, forklarer han.

Bekreftet forholdet

- Jeg har fått meg kjæreste, men vil holde det for meg selv. Men jeg er ikke singel lenger, sa Grunde med et smil til Se og Hør da han avslørte at han hadde fått seg kjæreste.

21-åringen bekreftet også at kjærligheten oppsto etter at han kom hjem fra «Paradise hotel»-innspillingen i Mexico.

Grunnen til at Myhrer tidligere har holdt sin utkårede hemmelig, forklarte han med at han ønsket at hun skulle få ha sitt eget privatliv.

HAR FÅTT KJÆRESTE: «Paradise»-Grunde Myhrer er en av deltakerne i høstens «Skal vi danse». Nå bekrefter han at han har fått seg kjæreste. Video: Nicolai Aagaard Vis mer

- Jeg tenker at hun skal få ha sitt privatliv. Og når tiden er riktig, så får tiden heller komme da, sa han til Se og Hør.

Myhrer la heller ikke den gang skjul på at han hadde et sterkt ønske om å komme langt i «Skal vi danse».

Derfor har hans nye kjæreste måtte tåle mange alenekvelder mens han er på dansetrening.

❤️❤️❤️❤️ 9 til 26400

A post shared by Vilde Bjørnsen (@vildebj) on

- Akkurat nå betyr «Skal vi danse» veldig mye for meg, det er det jeg legger hjertet og sjelen min i akkurat nå, sa han til Se og Hør.

Får støtte

Myhrer er imidlertid ikke den eneste som har kjæresten med seg i salen under kveldens semifinale. Også «Skam»-stjerne Cengiz Als (20) kjæreste Maiken Blom (19) er til stede som støttespiller.

Overfor Dagbladet understreker at 19-åringen at hun er spent og at hun heier på kjæresten.

- Jeg håper det går bra, men alle er så utrolig flinke i år, sier hun til Dagbladet.

AVSLØRINGER: Cengiz Al, Helene Olafsen og Grunde Myhrer avslører hvem som tar flest selfier, får mest kjeft fra partneren, og hvem de tror vinner «Skal vi danse». Video: Video: Linn-Christin Marthinussen / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer