Danny Aiello:

«Gudfaren»-stjerne er død

Danny Aiello ble 86 år.

«MICHAEL CORLEONE SAYS HELLO»: Danny Aiello (bak) var blant annet kjent som en av Michael Corleones soldater i «Gudfaren».
«MICHAEL CORLEONE SAYS HELLO»: Danny Aiello (bak) var blant annet kjent som en av Michael Corleones soldater i «Gudfaren». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Filmstjerna Danny Aiello er død. Han ble 86 år gammel, og er kjent for roller i flere storfilmer - deriblant «Gudfaren 2», «Gjør det rette» og «Forhekset av månen». Ifølge Fox News døde veteranskuespilleren torsdag kveld amerikansk tid.

TMZ var først ute med å melde om dødsfallet. Familien til stjerna har uttalt at han døde på en helseinstitusjon i New Jersey, hvor han fikk behandling for akutt sykdom. Han skal ha dødd like etter at familien hadde dratt hjem etter et besøk.

Det er ikke kjent hva slags sykdom det dreier seg om. 86-åringen etterlater seg kone og tre barn.

I løpet av ekteskapet fikk de fire barn, men sønnen Danny junior døde i 2010 som følge av kreft. Familien uttalte den gang at de var i stor sorg.

Den avdøde skuespilleren ble verdensstjerne på staten av 1970-tallet da han begynte å få roller i flere storfilmer. Han ble blant annet nominert til Oscar for rollen i «Gjør det rette».

Fansen vil også trolig huske ham som Tony Rosato i «Gudfaren 2» - en film som til stadighet dukker opp på lister over verdens beste filmer.

Sitatet «Michael Corleone says hello» ble ytret av stjerna i filmen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer