Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Gunhild, Stine og Karoline forsvarte de norske fargene

Men det ble dansk seier i nakenløpet på Roskilde.

|||ROSKILDE (Dagbladet): Festivalradioens årlige nakenløp er blitt en tradisjon på Roskildefestivalen. Tusenvis av publikummere møter opp for å heie fram vinnere i jente- og gutteklassen, som begge vinner festivalpass til neste år.

Tre norske jenter var blant de 30 påmeldte i år: Gunhild Strømgren (20), Stine Eikeset (20) og Karoline Hegrenes (18).

De hadde pynta seg med påmalte norsk flagg og gikk beinhardt ut fra start i den korte rundløypa på den støvete gressplenen ved campområde G.

Det holdt ikke til seier - den var det danskene Christine Petersen og Hans Christian Andersen (!) som stakk av med - men jentene fra Førde i Sogn og Fjordane var likevel fornøyde med innsatsen.

- Dette frister til gjentakelse! Vi gjorde det fordi vi liker å være nakne, og fordi vi liker å se andre nakne, sa jentene til Dagbladet etter endt dyst.

Da bar det til cocktailbaren Gringo inne på festivalområdet - fortsatt iført bare fottøy - der festivalradioen spanderte en aldri så liten fest på de modige løperne.

Det er ikke vanskelig å fylle deltakerlista til løpet, ifølge festivalradioen. Det tok bare et par timer fra de annonserte løpet på lufta, til 15 gutter og 15 jenter hadde meldt seg på.

POPULÆRT: I alt 15 gutter og 15 jenter deltok i nakenløpet. Flere er det ikke plass til.
POPULÆRT: I alt 15 gutter og 15 jenter deltok i nakenløpet. Flere er det ikke plass til. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media