Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Svenske Hollywoodfruer»:

Gunilla Persson hevder at hun ble sjekket opp av kong Carl Gustaf

- Han spurte om jeg var singel, sier TV-profilen.

GALLAMIDDAG: «Svenske Hollywoodfruer»-stjernen Gunilla Persson har tidligere hatt svenskekongen som kavalér på en gallamiddag. - Han spurte om jeg var singel, sier hun i en ny episode. Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Gunilla Persson (58) er kjent som en frittalende figur i TV-serien «Svenske Hollywoodfruer». Det er hennes siste utsagn et bevis på.

I siste episode av den populære realityserien hevder hun nemlig at kong Carl Gustaf har flørtet med henne.

I programmet, som ble vist på svensk TV i går kveld, viser hun fram en kjole fra hennes tidligere karriere som modell.

Når hun tar frem en svart Chanel-kjole, kommer hun inn på en historie om den svenske kongen.

- Her har vi en morsom kjole. Jeg skal vise hvem jeg hadde som kavalér da jeg bar denne kjolen, sier hun. Deretter går Persson mot veggen, hvor det henger et bilde.

TV-PROFIL: Gunilla Persson har vært en del av «Svenske Hollywoodfruer» siden 2010. Foto: NTB scanpix
TV-PROFIL: Gunilla Persson har vært en del av «Svenske Hollywoodfruer» siden 2010. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Vellykka kveld

På bildet har hun på seg samme kjole, og ved siden av står den svenske kongen oppstilt. Videre hevdes det at han sjekket henne opp.

- Kjenner du ham igjen? Det er Carl Gustaf den sekstende. Jeg møtte ham på en gallamiddag. Han spurte om jeg var singel, sier Persson og fortsetter:

- Det var en vellykka kveld. Jeg danset til fire om morgenen.

Det sies ingenting om når den angivelige episoden fant sted, eller hvor. Dronning Silvia er ikke med på bildet.

Det svenske kongehuset har ikke kommentert Perssons uttalelser.

- Romanse med prins Albert

Det er riktignok ikke først gang at den svenske realitystjernen vekker oppsikt med sine uttalelser. Ei heller først gang at hun åpner seg om adelige menn.

BILDET: Gunilla Persson tar frem dette bildet når hun snakker om kong Carl Gustaf i siste episode av «Svenske Hollywoodfruer». Foto: Skjermdump / TV3
BILDET: Gunilla Persson tar frem dette bildet når hun snakker om kong Carl Gustaf i siste episode av «Svenske Hollywoodfruer». Foto: Skjermdump / TV3 Vis mer

Hun har tidligere fortalt at hun hadde «nærkontakt» med prins Albert av Monaco (58), samtidig som hun var gift med amerikaneren Stephen Linville.

- Jeg var faktisk veldig forelsket i Albert en stund. En gang ringte han også hjem til Sverige. Min mamma tok telefonen og holdt på å svime av, sa hun til svenske Extra i 2011, før hun fortsatte:

- Jo, vi hadde faktisk en romanse, det kan jeg fortelle nå. Det hadde vi. Men det var komplisert. Jeg var jo fremdeles gift med Stephen, og Albert får jo ikke lov til å gifte seg med en kvinne har vært gift tidligere.

Det er for øvrig sjelden stille rundt den temperamentsfulle tv-profilen, som har vært en del av «Svenske Hollywoodfruer» siden 2010.

Pensjonsfusk og kattebråk

Foruten å stadig havne i klinsj med sine kvinnelige reality-kolleger, har Persson skapt overskrifter for mistanker om bedrageri, porno-rabalder, kattebråk, vannkasting, pensjon-fusk og jesus-rapping. Blant annet.

Seinest denne uka vakte hun oppsikt, da hun hevdet at «Svenske Hollywoodfruer» tidvis er regissert.

I sin egen podcast fortalte Persson at hun titt og ofte blir bedt om «å lage bråk» under innspillingene. Hun påsto at produsentene oppfordrer henne til å «sette i gang», for hvis ikke, så «blir det ikke noe tv».

- Produsenten vinket meg til seg, og sa: «Gunilla, fotografene begynner virkelig å klage og ønsker å stoppe innspillingen nå. Det blir ikke noe tv, dersom du ikke setter i gang. Du må sette i gang nå», sa hun i podcasten, ifølge Expressen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!