Gunilla Persson i «Svenske Hollywoodfruer»:

Gunilla Persson må bevise at moren (91) lever : - Jeg er så sint at jeg koker

Svenske myndigheter mistenker Persson for pensjon-fusk.

RASER: Gunilla Persson er ikke spesielt fornøyd med at svenske myndigheter nå krever at hun må bevise at hennes 91 år gamle mor lever. Moren er for tiden skadd som følge av brannen i familiens Los Angeles-hjem. Foto: Expressen
RASER: Gunilla Persson er ikke spesielt fornøyd med at svenske myndigheter nå krever at hun må bevise at hennes 91 år gamle mor lever. Moren er for tiden skadd som følge av brannen i familiens Los Angeles-hjem. Foto: Expressen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den siste perioden har vært tung for «Svenske Hollywoodfruer»-stjernen Gunilla Persson (58). Nylig brant huset hennes til grunnen, som gjorde familien hjemløse. Brannen sendte også hennes 91 år gamle mor Iris på sykehus med skader.

På tross av massiv medieoppmerksomhet rundt tragedien, er ikke svenske myndigheter overbeviste. De krever at TV-profilen må bevise at moren hennes lever, fordi de mistenker at det fuskes med pensjonen.

- Jeg er så sint at jeg koker, sier Gunilla.

- Kvalmt

Det er Aftonbladet som først omtaler saken. Den folkekjære stjernen, kjent for sitt temperament og korte lunte, har hatt moren sin boende hos seg i Los Angeles de siste seks årene. Iris Persson lider av demens, og har fått sin pensjon automatisk siden hun flyttet til «The Golden State».

Betalingene, som tas hånd om av stjernens kusine i Norrköping, har derimot ikke kommet inn på noe konto siden februar. Pengene, som brukes til å betale husleien til familiens sommersted i Högsjö, er nemlig stoppet av myndighetene.

De krever at Persson beviser at moren fortsatt lever, selv om hun stadig er å se i «Svenske Hollywoodfruer» og sist i nyhetsinnslag i forbindelse med husbrannen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer