POPULÆRT: Gunilla Persson (t.v.) har medvirket i en rekke sesonger av det mye omtalte realitykonseptet «Svenske Hollywoodfruer». Nå forteller hun at kanskje ikke alt er slik det fremstår på tv. Foto: NTB Scanpix
POPULÆRT: Gunilla Persson (t.v.) har medvirket i en rekke sesonger av det mye omtalte realitykonseptet «Svenske Hollywoodfruer». Nå forteller hun at kanskje ikke alt er slik det fremstår på tv. Foto: NTB ScanpixVis mer

«Svenske Hollywoodfruer»:

Gunilla Persson med sjokkpåstand: - Blir bedt om å lage bråk

Hevder deler av «Svenske Hollywoodfruer» er regissert.

(Dagbladet): I årevis har TV3s suksessprogram «Svenske Hollywoodfruer» servert seerne høylytte diskusjoner, krangling og ellevilt drama.

Ingen av deltakerne har imidlertid klart å skape like mye blest som den tidligere modellen Gunilla Persson (58).

Gjentatte ganger har hun havnet i munnhuggeri med de andre fruene, og i nesten hver episode skjer det noe rundt Persson-familien, om det så handler om å tryne på svevebrett, anklager om svindel, «mordforsøk» eller brann.

«JEG DØØØØR»: Gunilla Persson, kjent fra TV3-programmet «Svenske Hollywood-fruer» går rett i bakken når hun skal prøve en Classywalk for første gang. Video: TV3 Vis mer

- Ønsket å stoppe innspilling

I sin egen podcast avslører nå Persson at man bør ta de mange kranglene og dramatiske situasjonene med en klype salt.

Hun hevder nemlig at «Svenske Hollywoodfruer» tidvis er regissert, og at hun titt og ofte blir bedt om «å lage bråk» under innspillingene.

Hun påstår at produsentene oppfordrer henne til å «sette i gang», for hvis ikke, så «blir det ikke noe tv».

- Produsenten vinket meg til seg, og sa: «Gunilla, fotografene begynner virkelig å klage og ønsker å stoppe innspillingen nå. Det blir ikke noe tv, dersom du ikke setter i gang. Du må sette i gang nå», hevder Persson i sin podcast, ifølge Expressen.

SPILL FOR GALLERIET: Gunilla Persson har skapt stor oppstandelse i løpet av de mange sesongene i «Svenske Hollywoodfruer». Nå hevder hun mye av det er et spill for galleriet. Foto: NTB Scanpix
SPILL FOR GALLERIET: Gunilla Persson har skapt stor oppstandelse i løpet av de mange sesongene i «Svenske Hollywoodfruer». Nå hevder hun mye av det er et spill for galleriet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Avviser påstandene

Persson understreker samtidig at hun «har forståelse for hvordan tv-bransjen fungerer».

- Jeg kan forstå dem, det handler om seertall og action. Ingen har lyst å se på oss hvis vi bare er i et kaffeselskap.

Pressesjef for MTG i Sverige, Susanne Nylén, avviser påstandene til Persson. Overfor Hänt forklarer hun at ingen av deltakerne blir tvunget til å gjøre noe man ikke ønsker.

- Det som skjer i programmet er reelt. (...) Nøyaktig hva som er blitt sagt eller ikke, kan jeg ikke uttale meg om, men ingen i programmet tvinges til å gjøre eller si noe som de ikke ønsker, sier Nylén.

Det er sjelden stille rundt den temperamentsfulle tv-fruen, som har vært en del av «Svenske Hollywoodfruer» siden 2010.

Saken fortsetter under:

FORTVILET: Når Gunilla Persson mimrer om Manhattan-leiligheten i ukens episode av «Svenske Hollywoodfruer», blir det hele for mye for henne. Video: TV3 Vis mer Vis mer

- Fengselsstraff

Foruten å stadig havne i klinsj med sine kvinnelige reality-kolleger, har Persson skapt overskrifter for mistanker om bedrageri, porno-rabalder, kattebråk og jesus-rapping. Blant annet.

Perssons uttalelser kommer også bare kort tid etter at hun gikk ut og tok et oppgjør med behandlingen hun får i «Svenske Hollywoodfruer».

Selv mener hun at de andre Hollywood-damene mobber henne.

- Det er synd at det ikke lenger finnes fengselsstraff for mobbing.

- Jeg har, på flere måter, blitt mobbet i hver sesong. Jeg har et ansvar for å vise hva som skjer med en om man blir trakassert, fortalte hun.