Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Gunilla Persson:

Gunilla Persson pågrepet av politiet i USA. - Misforståelse, sier hun til Dagbladet

Mistenkt for grovt tyveri.

ARRESTERT: Den Svenske «Hollywoodfruen» Gunilla Persson, skal tirsdag kveld ha blitt pågrepet av politiet i Palm Beach, Florida, mistenkt for grovt tyveri. Foto: NTB Scanpix.
ARRESTERT: Den Svenske «Hollywoodfruen» Gunilla Persson, skal tirsdag kveld ha blitt pågrepet av politiet i Palm Beach, Florida, mistenkt for grovt tyveri. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den Svenske «Hollywoodfruen» Gunilla Persson, skal tirsdag kveld ha blitt pågrepet av politiet i Palm Beach, Florida.

Årsaken skal ifølge ifølge svenske medier være at hun mistenkes for å stå bak et tyveri av et par eksklusive solbriller i en luksusbutikk.

Persson, som er kjent fra tv-serien «Svenske Hollywoodfruer» skal ha blitt pågrepet rundt 21.30 lokal tid, men etter å ha betalt en kausjon på 5000 dollar, altså omtrent 40 000 kroner, skal hun seinere samme natt ha blitt sluppet fra politiets varetekt.

- En misforståelse

Til Dagbladet skriver hun i en sms at det hele dreier seg om en misforståelse, og har ingen kommentar utover dette.

Til Aftonbladet bekrefter tv-profilens advokat, Michael Murphy, sin klients kommentar, og kommer med ytterligere uttalelser på vegne av Persson:

- Hun har det bra. Det har blitt en misforståelse. Hun er uskyldig og vi ser frem til å oppklare dette.

Expressen har fått tak i politirapporten, hvor hendelsen står beskrevet.

Ifølge rapporten skal kvinnen angivelig ha satt et par solbriller av merket Chanel på hodet mens hun betalte for en håndveske, og deretter forlot butikken. Dette skal ha blitt fanget opp på et overvåkningskamera, og skal ha vært grunnen til at politiet ble kontaktet.

Saken fortsetter nedenfor.

ARRESTERT: TV-profilen skal ha blitt ført til Oalm Beach County-fengselet i Florida. Foto: Google Maps.
ARRESTERT: TV-profilen skal ha blitt ført til Oalm Beach County-fengselet i Florida. Foto: Google Maps. Vis mer

Høy strafferamme

Det skal ha vært i en gate nær butikken, at politiet stoppet kvinnen. I rapporten skal det stå beskrevet at kvinnen tok opp solbrillene fra vesken og satte dem på hodet, før hun hevdet det var meningen at hun skulle returnere solbrillene på et senere tidspunkt.

Betegnelsen «grovt tyveri» skal ifølge avisa innebære et tyveri av verdier mellom 300 og 5000 dollar, altså et sted mellom 2500 og 40 000 kroner, og en dom skal ha en strafferamme på inntil fem års ubetinget fengsel.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!