Gunilla Persson rapper om Hollywood og kjærligheten til Jesus i ny låt

- Det ble verdens beste låt, sier den TV-aktuelle kjendisen.

(Dagbladet): «Hollywood, Holly, wood, woodliv», i en flunkende ny musikkvideo viser Gunilla Persson nye sider av seg selv. Godt hjulpet av den legendariske svenske rapperen Dogge Doggelito, tidligere kjent som frontfigur i den svenske rapgruppa «The Latin Kings», har hun laget låta du kan se i videoen over.

Kontroversiell Gunilla Persson fra «Svenske Hollywoodfruer» har vært en av de mest omtalte damene i den svenske TV-serien.

Hun er kjent for sine kontroversielle utsagn, har blitt anmeldt for grovet bedrageri og fikk tidlig et bråkmakerstempel. Hun havnet nylig i en krangel med en morobutikk som ville selge masker med en sinte bilder av henne.

Men nå kan både Gunilla og fansen smile, for i dag lanseres hennes nye TV-serie «The Gunilla show» der hollywoodfruen prøver seg på et vel av ulike yrker.

Er rapper I et av programmene skal Persson forsøker seg som rapper, og har laget en låt sammen med ingen ringere enn Dogge Doggelito.

I musikkvideoen ser man Gunilla Persson ikledd både fuskepels og store blingsmykker, samt i en trang gullkjole, mens hun rapper om Hollywood-livet og sin tro på Jesus.

Hovedpersonen selv er mer enn fornøyd med låta.

- Det ble verdens beste låt, har TV-kjendisen tidligere fortalt Aftonbladet.

Noe av det morsomste hun har gjort I det nye programmet som har premiere i dag på svenske TV 3, setter Gunilla Persson karakterer på yrkene hun tester ut. Hun mener hiphop-jobben er noe av det morsomste hun har gjort i sitt liv.

- Jeg setter karakter på en skala fra 1 til 5, men da jeg var rapper måtte det bli en 10-er, fordi det var noe av det morsomste jeg har gjort. Hvis jeg skal ramse opp de ti morsomste tingene jeg har gjort i mitt liv, er dét en av dem, sier hun til Aftonbladet.

Men selv om Persson har fått testet mye nytt i den nye TV-serien, har den spesielle kjendisen flere TV-drømmer.

- Min drøm er å gifte meg på TV. Jeg synes det er spennende når kameraet går. Så hvis jeg skal ha et bryllup, jeg vil ha en TV-bryllup. Men jeg har ingen kandidat ennå!, sier hun til Aftonbladet.

Det er foreløpig ikke bestemt om programmet skal sendes i Norge, opplyser presseavdelingen til norske TV 3.