Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Gunilla Persson sørger over sin døde katt. Så hører hun en velkjent lyd

Det blir dramatikk i kveldens episode av «Svenske Hollywoodfruer», når Gunillas hus står i fyr og flammer.

TAKKER GUD: Sorgen ble raskt snudd til ren glede da Gunilla Persson fant ut at det ikke var hennes katt, men nabokatten som ble funnet død i ruinene etter brannen. Video: TV 3 Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I kveldens episode av «Svenske Hollywoodfruer» oppstår det dramatikk når tragedien plutselig rammer Gunilla Persson (59).

I april opplevde nemlig 59-åringen alles store mareritt, da tv-profilens hus i Pacific Palisades-området sto i fyr og flammer.

Noe av det Persson fryktet mest, var at hun ikke ville klare å redde familiens katt, som befant seg i husets overetasje.

Når brannmennene i kveldens episode forklarer at de har funnet katten «Tusse» død, og legger den i en søppelsekk, er Persson fra seg av sorg. Situsjonen gjør så sterkt inntrykk at hun ikke orker å se på kadaveret.

Dette fører også til at 59-åringen ikke oppdager at det er feil katt som ligger i søppelsekken.

  • Se videoklipp øverst i saken

Vekket av brannen

Persson tegner videre et bilde av dramatiske scener fra den skremmende opplevelsen.

Tv-profilen forklarer at hun våknet midt på natta som følge av et bråk fra gata. Bråket minnet om en «spraking» man gjenkjenner fra fyrverkeri.

Da 59-åringen plutselig forsto at husets andreetasje sto i fyr og flammer, måtte hun i all hast redde seg selv og dattera ut av huset.

Mens én av kattene befant seg under Perssons seng i underetasjen, var katten «Tusse» i overetasjen.

TILBAKE I HUSET: Gunilla Persson leter etter uskadde eiendeler i det totalskadde huset, når hun plutselig hører en lyd fra katten. Foto: TV3
TILBAKE I HUSET: Gunilla Persson leter etter uskadde eiendeler i det totalskadde huset, når hun plutselig hører en lyd fra katten. Foto: TV3 Vis mer

- Dette er et mirakel

To dager etter brannen vendte 59-åringen imidlertid tilbake til huset for å hente noen eiendeler til dattera. Til hennes store forskrekkelse lå kattekadaveret fortsatt utenfor huset.

Mens hun samlet datterens skolebøker, hører hun en velkjent mjauing i det fjerne. I og med at «Tusse» var meldt død, antok Persson at det var nabokatten som hadde kommet seg inn i huset, og ba opprydningsmannskapet om å se etter. Få øyeblikk seinere kommer vedkommende tilbake med Perssons egen katt i armene - til enorm glede for den svenske hollywoodfruen.

Hun mener at det er Gud som må stå bak.

- Dette er et mirakel, det er et utrolig mirakel. Det var jo en nabokatt som lå i den sekken, forklarer hun i episoden, og legger til:

- En dyp sorg ble snudd til en fantastisk lykke på ett sekund, og det er Gud som ordnet det.

«JEG DØØØØR»: Gunilla Persson, kjent fra TV3-programmet «Svenske Hollywood-fruer» går rett i bakken når hun skal prøve en Classywalk for første gang. Video: TV3 Vis mer

TV3-programmet «Svenske Hollywoodfruer», der Persson har en utpreget rolle, har siden premieren i 2009 tatt tv-seerne med storm.

Høylytte diskusjoner, drama og krangling er hverdagskost for de svenske fruene som lever et ellers så glamorøst liv i Hollywood.

«Svenske Hollywoodfruer» sendes på TV3 mandager kl. 20.30.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!