Guns N' Roses-profilen så modellen i et magasin. I dag er de gift

I kveld gjester Guns N' Roses hovedstaden.

GIFT: Duff McKagan og kona Susan Holmes giftet seg i 1999. Paret har to døtre og kombinerer et rolig familieliv med rockelivet. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Duff McKagan og kona Susan Holmes giftet seg i 1999. Paret har to døtre og kombinerer et rolig familieliv med rockelivet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Som rockeband flest ligger det flere skandaler bak både nåværende og tidligere medlemmer av det verdenskjente bandet Guns N' Roses.

Når bandet nå i kveld gjester Oslo og entrer scenen på Valle Hovin, er det ventet en konsert uten like. Men selv om det kan være vanskelig å tro, er flere av medlemmene i bandet rolige karer utenfor rockeverden.

I løpet av den imponerende karrieren har imidlertid bandet gått gjennom flere utskiftninger, men er i dag bestående av sju medlemmer.

Frontvokalist og pianist Axl Rose (56) har vært en del av Guns N' Roses siden 1985 og i 2016 ble han også vokalist i AC/DC.

Spontanabort

I 1986 innledet Rose et forhold med modellen Erin Everly (52) og skrev den berømte låta «Sweet Child O' Mine» til henne. Fire år seinere tok paret forholdet til neste steg og giftet seg i den beryktede kasino- og skandalebyen, Las Vegas.

Det skulle imidlertid vise seg å bli et vanskelig ekteskap. Everly søkte nemlig om skilsmisse allerede en knapp måned etter giftermålet.

Paret ga derimot forholdet en ny sjanse da Everly ble gravid, men i oktober samme år, mistet de sitt ufødte barn, noe som påvirket Rose hardt, ettersom han lenge hadde ønsket å starte egen familie.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer