KJÆRESTER: Gwen Stefani og Blake Shelton ble skilt fra sine tidligere ektefeller i fjor, og i november ble det kjent at det hadde oppstått romantikk mellom de to «The Voice»-dommerne. Foto: Kevin Winther / Getty / Scanpix
KJÆRESTER: Gwen Stefani og Blake Shelton ble skilt fra sine tidligere ektefeller i fjor, og i november ble det kjent at det hadde oppstått romantikk mellom de to «The Voice»-dommerne. Foto: Kevin Winther / Getty / ScanpixVis mer

Gwen Stefani: «I sjokk» da Blake Shelton gikk fra kona si

Popstjerna følte seg eksponert da kjæresten hennes skilte lag med kona si i fjor. 

(Dagbladet): 2015 førte med seg store omveltninger i livene til Gwen Stefani (46) og kjæresten Blake Shelton (40).

I fjor sommer annonserte countrysangeren Shelton og hans daværende kone Miranda Lambert (32) at de skulle skilles etter fire års ekteskap.

En knapp måned senere fulgte Stefani og musikerektemannen Gavin Rossdale (50) etter, da de gikk hver til sitt etter 13 år som ektefolk.

SKILT: Gwen Stefani og Gavin Rossdale gikk fra hverandre i fjor etter 13 års ekteskap. De har tre sønner sammen. Foto: Scanpix
SKILT: Gwen Stefani og Gavin Rossdale gikk fra hverandre i fjor etter 13 års ekteskap. De har tre sønner sammen. Foto: Scanpix Vis mer

Singellivet varte ikke lenge for noen av dem - i november bekreftet nemlig Stefani og Shelton at de var et par, ifølge E! Online.

- I sjokk

Da Stefani besøkte The Howard Stern Show i går fortalte hun at hun «ble hvit» da Shelton, som på dette tidspunktet var hennes jurykollega i amerikanske «The Voice», annonserte at han skulle skilles.

I samme periode skrantet nemlig Stefanis eget ekteskap, noe som på dette tidspunktet var en hemmelighet for omverdenen.

- Jeg var i sjokk, fordi jeg følte det som om han eksponerte meg. Jeg kunne bare ikke skjønne det, sa popstjerna til Stern om øyeblikket da nyheten sprakk.

- Jeg ville ikke at noen skulle vite hva som var på gang med meg... Jeg hadde en tung bør på skuldrene mine, og ingen bortsett fra foreldrene mine og selvsagt alle involverte visste om det.

KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Blake Shelton var gift med countryartist Miranda Lambert i fire år. Foto: Scanpix
KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Blake Shelton var gift med countryartist Miranda Lambert i fire år. Foto: Scanpix Vis mer

Da Stefani og Shelton begynte å snakke sammen om sine personlige erfaringer oppsto et tettere vennskap, og etter hvert utviklet et forhold seg. Men det var ikke noe som lå i popartistens planer.

- Jeg prøvde ikke å starte et forhold, jeg prøvde bare ikke å dø. Det var ingen plan, forklarte Stefani til Stern.

- Kommer til å dø

Stefani har tidligere fortalt hvordan hun hadde det da hun forsto at det 13 år lange ekteskapet med Rossdale gikk mot slutten.

- Jeg kommer til å dø. Eller, jeg er faktisk død. Hvordan skal jeg klare meg? Hva skal jeg gjøre, sa Stefani, som etter hvert fant redningen:

- Jeg må lage musikk av dette. Det er Guds vilje, fortalte hun i et intervju med New York Times i vår.

Som sagt, så gjort.

Albumet «This Is What The Truth Feels Like» traff butikkhyllene i mars. Plata fikk terningkast fire av Dagbladets anmelder.

SMURFE-GWEN: Star! tar en kikk på katastrofeklærne stjernene iførte seg før de fikk gode stylister. Vis mer
DESIGNET KLESKOLLEKSJON: Gwen Stefani har designet sin egen kleskolleksjon. Vis mer