Gwyneth Paltrow har fått kjeft for kontroversiell blogg. Nå vil superstjerna ta avstand fra Goop

Tissing i dusjen, vaginadamping og het influensakur er blant tipsene som har møtt motbør. 

VIL TA AVSTAND: Gwyneth Paltrow har utviklet Goop fra å være et digitalt nyhetsbrev til et livsstilsmagasin på nett, med et dusin ansatte. Nylig annonserte Paltrow at hun ønsker å distansere seg fra Goop, slik at merkevaren kan vokse ytterligere - uten henne. Foto: Chelsea Lauren / REX / Shutterstock / Scanpix
VIL TA AVSTAND: Gwyneth Paltrow har utviklet Goop fra å være et digitalt nyhetsbrev til et livsstilsmagasin på nett, med et dusin ansatte. Nylig annonserte Paltrow at hun ønsker å distansere seg fra Goop, slik at merkevaren kan vokse ytterligere - uten henne. Foto: Chelsea Lauren / REX / Shutterstock / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Siden 2008 har skuespiller Gwyneth Paltrow (43) delt råd og vink på nettstedet Goop, som hun er kurator for.

Goop har utviklet seg til å være nyhetsbrev bli et livsstilsmagasin på nett, og deler blant annet oppskrifter, kjærlighetsråd og helsetips.

Mens enkelte er av den ufarlige sorten har andre møtt kritikk.

Blant annet ble Paltrow refset for å opptre som helseguru etter at hun rådet influensasyke til å sitte mye i badstu, noe en lege beskrev som «svært farlig».

Da Goop promoterte barnebikinier i 2013 ble superstjerna anklaget for å seksualisere småjenter.

Og da Paltrow i fjor rådet kvinner til å dampe vaginaen sin møtte rådet såpass mye motbør at hun valgte å trekke det tilbake.

Vil ta avstand

Ifølge The Guardian ønsker 43-åringen nå å distansere seg fra Goop. Årsaken er at Paltrow frykter at hennes tilknytning til nettstedet begrenser merkevaren, framfor å bidra til vekst.

Det var under forretningskonferansen Sage Summit i Chigaco tidligere denne uka at Paltrow snakket ut om planene for livsstilsnettstedet.

Skuespilleren sa blant annet at hun stiller seg selv spørsmål om hvordan hun kan få merkevaren til å vokse, og hvordan hun kan adskille seg selv fra merkevaren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer