Gwyneth Paltrow:

Gwyneth Paltrow om alderen: - Det er en enorm frihet

Elsker å være i 40-åra.

SER POSITIVT PÅ ALDEREN: Mens mange frykter det å bli eldre, mener skuespiller Gwyneth Paltrow at det innebærer en enorm frihet. Foto: NTB Scanpix
SER POSITIVT PÅ ALDEREN: Mens mange frykter det å bli eldre, mener skuespiller Gwyneth Paltrow at det innebærer en enorm frihet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er blitt noen år siden Gwyneth Paltrow (46) kjempet om de gjeveste statuettene for sine skuespillerprestasjoner.

Men selv om filmrollene ikke lenger kommer på løpende bånd, ser ikke 46-åringen ut til å deppe av den grunn.

Mandag besøkte Paltrow musikk-, film og mediefestivalen South By Southwest, som foregår i Austin, Texas. Under en panelsamtale med CNN-journalisten Poppy Harlow, åpnet hun opp om alderen og sitt nye liv.

- Enorm frihet

- Jeg er ikke lenger i 20- eller 30-åra. Jeg er 46 og jeg elsker å være i 40-åra, uttalte hun ifølge People.

OMFAVNER ALDEREN: Gwyneth Paltrow forklarer at hun trives godt med å være i 40-årene. Foto: NTB Scanpix
OMFAVNER ALDEREN: Gwyneth Paltrow forklarer at hun trives godt med å være i 40-årene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun mener det å omfavne egen alder er viktig, og at hun ser mange positive sider ved det å bli eldre.

- Jeg mener det er en enorm frihet som kommer med det å være en kvinne i 40-åra og forstå at dette er den jeg er nå. Det har gjort at jeg har sluttet å bekymre meg så mye om hva folk tror om meg.

Hun skal også ha lagt til at hun storkoser seg med å tilbringe tid med sine to barn, Apple (14) og Moses (12), som hun har sammen med eksmannen, Coldplay-vokalist Chris Martin (42).

Milliardbedrift

Selv om skuespillerkarrieren ikke lenger er på topp, sliter ikke Paltrow med å få endene til å møtes.

Hun er nemlig kurator for livsstilsnettstedet Goop, som er ment å være en inspirasjonsguide for kvinner. Her deler 46-åringen en rekke alternative råd og oppskrifter som hun flere ganger har blitt refset for.

Blant annet skal nettstedet ha anbefalt en akupunkturmetode mot plager som blant annet betennelse, leddgikt, arr og hudproblemer. Akupunkturmetoden bruker levende, stikkende bier, istedenfor nåler som brukes i vanlig akupunktur. Ifølge nettstedet Ars Technica er metoden vanligvis forbudt for ikke-medisinsk helsepersonell, og en studie publisert i tidsskriftet Journal of Investigational Allergology and Clinical Immunology, hevdet at en spansk kvinne på 55 år skal ha omkommet som følge av metoden.

For et knapt år siden inngikk Goop et samarbeid med forlaget Condé Nast, som blant annet eier magasinene Vogue og Vanity Fair, med mål om å utvide nettstedet til også å innebære en magasin-versjon.

Samarbeidet ble imidlertid ikke langt, da Goop nektet å godta at alle opplysningene de publiserte samsvarte med fakta. Likevel skal nettstedet alene snart ha vokst seg til å bli en milliardbedrift, ifølge People.

- Kjekk fyr

At livet smiler for Paltrow om dagen, er det liten tvil om. I høst giftet hun seg med «Glee»-produsent Brad Falchuk (47) Bryllupet skal ha funnet sted i rikmannsstrøket Hamptons, og mediene skal ha det til at festen hadde litt av en gjesteliste.

At hun i dag er lykkelig gift, bekreftet hun også under mandagens intervju.

LYKKELIG GIFT: I høst giftet Paltrow seg med produsenten Brad Falchuk, og det er liten tvil om at stjerna fortsatt er lykkelig forelsket. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG GIFT: I høst giftet Paltrow seg med produsenten Brad Falchuk, og det er liten tvil om at stjerna fortsatt er lykkelig forelsket. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er rett og slett morsomme tider for meg om dagen. Pluss det at jeg giftet meg med en skikkelig kjekk fyr i september, vet du!, uttalte hun ifølge nettstedet.

Selv om det nygifte paret fortsatt er lykkelig forelsket, skal det ikke være aktuelt med noen familieforøkelse, skal vi tro Paltrow.

- Gode gud, nei. Jeg er for gammel. Det er fantastisk at kvinner har mulighet til å få barn seint i 40-åra, men … Jeg tror ikke jeg kunne vært oppe hele natta med en baby. Jeg hadde ikke overlevd, forteller hun i et intervju med bladet ES, ifølge nettstedet Contact Music.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer