Hacking:

Hackeren (36) bak tidenes nakenbilde-skandale i Hollywood er dømt

Får 18 måneder for kjendishacking. 

GJERNINGSMANNEN DØMT: Jennifer Lawrence og Kate Upton var blant ofrene da en mann i 2014 hacket seg til nakenbilder og annen sensitiv informasjon fra over 600 kvinner i Hollywood. Nå er mannen dømt. Foto: NTB scanpix 
GJERNINGSMANNEN DØMT: Jennifer Lawrence og Kate Upton var blant ofrene da en mann i 2014 hacket seg til nakenbilder og annen sensitiv informasjon fra over 600 kvinner i Hollywood. Nå er mannen dømt. Foto: NTB scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nakenbilder av «Hunger Games»-stjerna Jennifer Lawrence og andre kjendiser som Kate Upton, Ariana Grande og Kirsten Dunst, ble i september 2014 lekket på internett i en av de største hackingskandalene noensinne i Hollywood.

Hendelsen fikk navnet «The Fappening».

I sommer sto to menn fram som ansvarlige for hackingen. Politiet opplyste at de to mennene ikke har noe med hverandre å gjøre, men at de ble avslørt av samme FBI-team.

Nå er en av dem dømt.

Det var Hollywood Reporter som først omtalte saken.

Den 36 år gamle mannen er idømt en fengselsstraff på 18 måneder, for det magasinet omtaler som «nakenbilde-lekkasjen i 2014, der flere av de mest private øyeblikkene til dusinvis av Hollywood-kvinner» ble lekket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer