«Kompani Lauritzen»

Hadde dårlig samvittighet under innspillingen

«Oberst» og programleder Dag Otto Lauritzen (63) var redd for at deltakerne skulle trekke seg underveis i «Kompani Lauritzen».

SLET MED FØLELSENE: «Oberst» Dag Otto Lauritzen syntes det var tungt å se deltakerne gå i kjelleren. Foto: Matti Bernitz / TV 2
SLET MED FØLELSENE: «Oberst» Dag Otto Lauritzen syntes det var tungt å se deltakerne gå i kjelleren. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidenes første sesong av «Kompani Lauritzen» har skapt stort engasjement de siste ukene. Skyhøye seertall på rundt millionen per episode betyr intet mindre enn at makkere Dag Otto Lauritzen (63) og Kristian Ødegård (46) står bak nok en tv-suksess.

Ideen om «Kompani Lauritzen» har eksistert like lenge som «Huskestue», men det var sistnevnte som fikk gå på lufta for fem år siden.

Det er dermed naturlig at en del nerver var i helspenn før militærkonseptet skulle dukke opp på norske tv-skjermer. At det skulle bli tatt så varmt imot betyr derfor mye for Lauritzen.

- Det er fantastisk. Én ting er gode seertall, men jeg synes det er en ekstra belønning med alle de gode tilbakemeldingene fra folk. De ser ikke bare på fordi det er god underholdning, men de får med seg noen ting de også, sier han til Dagbladet.

Blant annet forteller han om foreldre som sier at barna har blitt mer disiplinerte.

- De sier «tusen takk» og forteller at de har hatt «Kompani Lauritzen» med ungene. Før var det kaos med ryddingen, nå er det oppstilling og sengestrekk, forteller han fornøyd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer