Jennie Sofie Pickl og Tarjei Svalastog:

- Hadde egentlig ikke lyst

«Forræder»-deltakelsen gikk ikke helt på skinner for paret.

ÅPNER OPP: Jennie Sofie Pickl og Tarjei Svalastog åpner seg om «Forræder»-deltakelsen. Foto: Skjermdump Instagram/Jennie Sofie
ÅPNER OPP: Jennie Sofie Pickl og Tarjei Svalastog åpner seg om «Forræder»-deltakelsen. Foto: Skjermdump Instagram/Jennie Sofie Vis mer
Publisert

Over en lengre periode svirret det romanserykter rundt «Skal vi danse»-profilen Tarjei Svalastog (24) og influenser Jennie Sofie Lie Pickl (22). I november 2020 kunne de endelig bekrefte at de hadde blitt et par.

Paret har i flere uker vært å se i TV 2-programmet «Forræder», men fredag ble spilleventyret over for Pickl - som fikk mesteparten av stemmene fra de andre deltakerne.

Før avskjeden fikk duoen likevel bryne seg på en rekke utfordringer.

Mange hadde kanskje sett for seg at årets deltakere, som kom inn som par, ville være en fordel. Skal vi tro Svalastog og Pickl gikk det ikke helt på skinner under innspillingen på Kongsvinger festning.

Det var TV 2 som omtalte saken først.

- Hadde ikke lyst

Det tok ikke lang tid før flere av deltakerne kastet anklager mot Pickl om at hun var en av forræderne. Mistankene mot henne taklet hun derimot ikke så godt og hun ble flere ganger opprørt - nettopp fordi hun var lojal.

Overfor TV 2 legger ikke paret skjul på at de er vant til at folk har en formening om forholdet deres, og at det også denne gangen sikkert er noen som tenker at de skulle støttet hverandre mer i spillet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer