«Luksusfellen»:

Hadde gigantgjeld før «Luksusfellen». Slik tar de hverdagen tilbake

Tv-programmet ble redningen for familien fra Hamar.

SKYHØYT: Paret Trine Adolfsen (29) og Petter Adolfsen (30) har i underkant av en million kroner i samlet gjeld, og får svart på hvitt servert av Hallgeir Kvadsheim hvorfor det har blitt sånn. Video: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Onsdag fikk vi møte ekteparet Trine Adolfsen (29) og Petter Adolfsen (30) i ukas utgave av «Luksusfellen». De to møtte hverandre på nettet for noen år siden, og forelsket seg raskt i hverandre.

At begge hadde gjeld på hver sin kant betød ikke så mye, så lenge de hadde hverandre. Gjelden begynte derimot å vokse raskt, og med ubesvarte brev og krav om penger fra flere kanter, endte den på totalt 898 000 kroner. De måtte til slutt bite i det sure eplet og oppsøke hjelp.

Den kom i form av ekspertene Lena Drange og Hallgeir Kvadsheim, som gikk aktivt inn for å endre økonomien i familien - som består av paret og totalt fire barn. Hele formålet med programmet er å revitalisere negative økonomiske vaner, og skal vi tro paret, har det gått på skinner.

Fjernet renter

- Jeg fikk fjernet alle renter, så jeg slipper å betale det framover. De har også satt opp en veldig fin plan som jeg skal følge, og inntil videre har det gått fint. De har hjulpet oss med det vi ikke klarte selv, sier Petter til Dagbladet.

Paret fikk en klar beskjed om at de måtte kutte kostnadene sine betraktelig om noe skulle gå rundt. Til sammen hadde de over 100 ubetalte krav fra blant annet inkassoselskaper og kredittkortleverandører, og det så i en periode mørkt ut for familien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer