«Sister Wives»:

- Hadde håpet på noe mer

«Sister Wives»-profilen Meri Brown åpner seg om ekteskapet.

FØRSTE KONE: Kody Brown har hatt fire koner. Her med Meri Brown, som han giftet seg med først. Foto: Skjermdump fra Instagram/therealmeribrown
FØRSTE KONE: Kody Brown har hatt fire koner. Her med Meri Brown, som han giftet seg med først. Foto: Skjermdump fra Instagram/therealmeribrown Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forrige måned avslørte en av konene til Kody Brown (52), kjent fra TLC-serien «Sister Wives», at ektemannen var på et «skikkelig dårlig sted».

Avsløringen kom bare kort tid etter at Christine Brown (49) hadde avslørt at hun og ektemannen har valgt å gå hver til sitt etter mer enn 25 år sammen.

I ettertid har det kommet tydelig fram at stemninga skal være kald i den spesielle familien - noe som også blir avslørt i søndagens episode av serien.

Ensom

De skal nemlig ikke ha tilbrakt særlig mye tid sammen på grunn av pandemien, og spesielt Kodys første kone, Meri Brown (50), skal ha trukket seg tilbake, skriver People. Hun avslører også overfor kamera at hun har følt seg ensom.

Kody på sin side forteller at hovedfordelen ved å leve et polyamorøst liv var at de ikke skulle føle seg ensomme.

- Men slik ting har utviklet seg på for familien, er ikke det nødvendigvis sant. Mitt forhold med Meri er ikke den type forhold hvor jeg kommer til å snakke med henne hver dag. Jeg gjetter at søsterkonene hennes føler at heller ikke de vil ha kontakt med henne hver dag, sier Kody.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.