«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

- Hadde ikke vært rettferdig

Thomas Numme måtte forlate «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

SLÅTT UT: Thomas Numme ble nestemann til å måtte forlate «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Video: Discovery+/TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Konkurransen begynner for alvor å tilspisse seg for de gjenværende deltakerne i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Neste søndag er det duket for en spektakulær semifinale, men før det måtte den sjette kjendisen pakke sekken å forlate resten av gjengen.

De gjenværende kjendisene er Mona Berntsen (31), Silya Nymoen (43), Birk Ruud (21), Petter Schjerven (54) og Thomas Numme (51). Sist søndag fikk TV-seerne se at førstnevnte fikk et frikort, og dermed var den eneste som unnslapp den nervepirrende utslagskonkurransen.

I utslagskonkurransen konkurrerte to og to mot hverandre, og den av de fire som fikk dårligst tid måtte pakke sekken og reise hjem.

Slet med puslespillet

Konkurransen gikk ut på å løse et puslespill raskest mulig. Bitene til puslespillet måtte de imidlertid fiske opp fra vannet, og før de fikk begynne på puslingen måtte de svare riktig på noen spørsmål. Feil svar medførte strafferunder.

Forrige søndag fikk vi se Nymoen og Numme konkurrere mot hverandre, mens i kveldens episode var det Schjerven og Ruud som var ute i ilden. Numme og Ruud fikk dårligst tid og gikk derfor en usikker framtid i møte: én av de kom til å ryke ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer