- Hadde latt det gå altfor langt

Brad Pitt snakker ut om bruddet og innrømmer alkoholproblemer.

ÆRLIG: I et større intervju forteller Brad Pitt om tida etter skilsmissen med Angelina Jolie, og hvordan han måtte oppsøke hjelp for sine problemer. Foto: NTB Scanpix
ÆRLIG: I et større intervju forteller Brad Pitt om tida etter skilsmissen med Angelina Jolie, og hvordan han måtte oppsøke hjelp for sine problemer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skilsmissenyheten til stjerneparet Brad Pitt (55) og Angelina Jolie (44) slo ned som ei bombe i internasjonale medier i 2016.

Bruddet, og den offentlige skittentøyvasken som fulgte, har siden preget spaltene med jevne mellomrom. Den konkrete årsaken bak avgjørelsen om å gå hver til sitt har imidlertid aldri blitt offentlig kjent.

I et større intervju med The New York Times inviterer Pitt nå leserne inn i den mørke tilværelsen han selv befant seg i da samlivet falt i grus. 55-åringen innrømmer at han har hatt store alkoholproblemer, der situasjonen skal ha vært som verst da Jolie tok ut skilsmisse.

- Sannheten er at vi alle bærer på smerte, sorg og tap. Vi tilbringer mesteparten av tida vår på å skjule det, men det finnes. Det er i deg, sier skuespilleren til avisa.

- Gikk altfor langt

Det er tidligere blitt spekulert på om Pitts alkoholmisbruk var nettopp den berømte dråpen som fikk begeret til å renne over. Kort tid før bruddet, skal Pitt og Jolie ha havnet i en voldsom krangel vedrørende drikkinga hans. Situasjonen oppsto angivelig da de var om bord på et privatfly sammen med barna.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer