Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ola Conny:

- Hadde litt dødsangst

Den populære TV-profilen åpner seg om ensomheten og uroligheten rundt coronaviruset.

VAR UROLIG: Den svenske populære TV-profilen Ola-Conny Wallgren legger ikke skjul på at han var urolig for coronaviruset. Foto: Aftonbladet / IBL Bildbyrå
VAR UROLIG: Den svenske populære TV-profilen Ola-Conny Wallgren legger ikke skjul på at han var urolig for coronaviruset. Foto: Aftonbladet / IBL Bildbyrå Vis mer

Sverige har fått stor internasjonal oppmerksomhet for sin håndtering av coronapandemien. Statsepidemiolog Anders Tegnell (64) har vært Sveriges ansikt utad, og han har måtte tåle mye kritikk for sin strategi mot viruset.

Nå viser nye bilder fra det populære svenske varehuset Ullared lange køer og en overflod av mennesker midt under coronapandemien.

Ifølge Expressen har de besøkende uttrykt at det er vanskelig å holde avstand inne i varehuset.

Dette til tross for at Ullared har iverksatt flere tiltak, hvor de blant annet bare lar 3500 kunder komme inn i varehuset, sammenliknet med de 7500 som normalt er tillatt.

Den populære svenske TV-profilen Ola-Conny Wallgren (56), som er kjent fra TV-serien «Ullared», jobber på varehuset og mener at Ullared gjør det de kan slik at de besøkende kan holde avstand.

Den svenske TV-profilen Ola-Conny Wallgren deltar i årets sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» og var underveis i reisen utsatt for en ulykke på hesteryggen som han kjenner smertene av den dag i dag. Vis mer

Følte seg ensom

I et intervju med Aftonbladet innrømmer han likevel at han selv har vært urolig for coronaviruset.

- Noen ganger hadde jeg litt dødsangst, men innerst inne visste jeg at det ikke ville påvirke meg. Jeg tenkte at jeg skulle holde avstand, og at jeg skulle gjøre alt for å holde meg frisk, sier han til avisa.

Under coronapandemien har nok flere blitt nervøse når andre rundt dem nyser eller hoster. Dette har Wallgren fått føle på da han er allergisk mot pollen.

- Det var tungt. Til slutt tør du ikke gjøre noe. Herregud, du er bare et menneske! Du må gå ut og nyse. Det var tungt, forteller han, og legger til at folks mistanker om at han har coronaviruset har vært belastende.

Det er imidlertid ikke bare allergien og coronaviruset som har vært en påkjenning for Wallgren. Som flere andre opplevde han å bli permittert i april, da selskapet mistet inntekter.

DRAMA: Ledelsen ved Gekås i Ullared anslo at det blir stjålet verdier for 50 millioner kroner hvert år. En av de mest kjente profilene, Ola-Conny Wallgren, var opprørt over dramaet som ble rullet opp. Video: NTB Scanpix, Marie Røssland. Klipp: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

- Selvfølgelig følte jeg på en bekymring og angst, og lurte på om det ville komme noen uventede regninger. Jeg hadde en buffer, så jeg visste hvordan jeg skulle ordne det. Men jeg var bekymret, og det var nok flere enn meg, forteller han.

Under permitteringsperioden innrømmer Wallgren at han har vært mye alene da ingen har kommet på besøk, og han beskriver ensomheten som stor.

Nå føles det imidlertid godt for TV-profilen å endelig være tilbake i jobb, og han håper at pandemien kan sette lys på det som er viktig i livet.

TRENING: Ting gikk ikke helt etter planen da Ola-Conny Wallgren skulle på trening. Video: Dplay Vis mer

Brøt forlovelsen

Den svenske TV-profilen har flere ganger skapt overskrifter i mediene. Sist i fjor, da det ble kjent at han hadde brutt forlovelsen med sin daværende kjæreste, sykepleieren Camilla.

Det kom fram i et intervju med det svenske ukebladet Hänt, hvor Wallgren avslørte at lykken ble kortvarig - og at de to hadde brutt med hverandre.

- Det er et litt følelsesmessig tema, men ja, vi er ikke sammen lenger. Vi har gått hver til vårt. Vi hadde nok litt ulike tanker og ideer om hvordan livet skulle se ut, sa han, og la til:

- Det er synd at det endte slik. (...) Vi burde nok ha lært hverandre å kjenne litt bedre før vi forlovet oss. Vi fungerte ikke sammen.

FUNGERTE IKKE: Da den brutte forlovelsen ble kjent fortalte TV-profilen at han og ekskjæresten ikke fungerte sammen. Foto: Kine Falch/Dagbladet
FUNGERTE IKKE: Da den brutte forlovelsen ble kjent fortalte TV-profilen at han og ekskjæresten ikke fungerte sammen. Foto: Kine Falch/Dagbladet Vis mer

Det var i oktober 2018 at det ble kjent at Wallgren hadde funnet lykken på ny med Camilla. I en episode av realityprogrammet «Hyséns», som fulgte familien til den svenske, tidligere fotballspilleren Glenn Hysén (60), dukket plutselig den karakteristiske «Ullared»-profilen opp hjemme hos Hysén. Med seg hadde han Camilla.

- Dette er min nye kjæreste, fortalte Wallgren til tv-kameraene den gang.

Den svenske TV-profilen Ola-Conny Wallgren deltok i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» i 2019 og var underveis i reisen utsatt for en ulykke på hesteryggen som han kjenner smertene av den dag i dag. Vis mer

- Et helvete

Nyheten om at TV-profilen hadde fått seg kjæreste kom nok overraskende på mange, da han tidligere har erklært at han var «livredd for jenter». TV-profilens forrige forhold endte nemlig i retten, som følge av et meget bittert brudd.

- Det var et helvete, og nå tør jeg ikke date noen. Jeg er redd for å binde meg, forklarte han til svenske Hänt den gang.

Også da Dagbladet snakket med ham i april i 2018, prøvde han å tenke minst mulig på kjærlighet og romantikk.

- Hver gang det skjærer seg med ei dame, skjer det ofte noe annet samtidig. Denne gang var mamma syk samtidig som det ble slutt med kjæresten, og jeg gikk på en skikkelig smell. Jeg gikk rett i veggen, rett og slett, fortalte han åpenhjertig.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!