«Skal vi danse»-Catalin:

- Hadde mest sannsynlig vært død

Som åtteåring opplevde proffdanseren et barns verste mareritt.

PARTNERE: Catalin Mihu Andrei og Iselin Guttormsen er dansepartnere under årets «Skal vi danse», og denne lørdagen betyr dansen ekstra mye. Foto: Espen Solli / TV 2
PARTNERE: Catalin Mihu Andrei og Iselin Guttormsen er dansepartnere under årets «Skal vi danse», og denne lørdagen betyr dansen ekstra mye. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lørdag betyr at det nok en gang skal svinges på parketten under «Skal vi danse». Et av de parene som imponerte forrige helg, og som må prøve å gjenskape suksessen i kveld, er influenser Iselin Guttormsen (33) og hennes dansepartner Catalin Mihu Andrei (28).

Nå er seerne vant til å se duoen med glitter og glam på TV-skjermen hver lørdag, men for Andrei startet dansekarrieren i en helt annen skala.

Overfor TV 2 forteller 28-åringen at han begynte med dans som en slags terapi for å kunne håndtere et traume fra barndommen.

- Klandret meg selv

Da Andrei var liten opplevde han noe av det verste et barn kan oppleve: et familiemedlem ble drept rett foran øynene på ham.

Danseren, som vokste opp i Romania, var ute og gikk med bestefaren i byen. Sammen skulle de krysse et gangfelt, men til tross for at de hadde grønt lys, kom en bil i for høy hastighet og kjørte dem rett ned.

- Jeg husker at vi fløy gjennom luften. Det var som i en sakte film. Jeg så bestefaren min i en blodpøl på bakken. Jeg overlevde, men det gjorde dessverre ikke han, forteller Andrei til TV 2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.