Hadde millionlønn: Ble hjemløs

Den verdenskjente sangerinnen åpner opp om den vanskelige tida etter suksessen.

MILLION-INNTEKT: Medlemmene av bandet S Club 7 skal alle ha hatt millionlønn da de ennå var aktive. Foto: Alan Davidson / NTB.
MILLION-INNTEKT: Medlemmene av bandet S Club 7 skal alle ha hatt millionlønn da de ennå var aktive. Foto: Alan Davidson / NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hannah Spearritt, tidligere medlem av den verdenskjente, britiske popgruppa S Club 7, avslører at hun de siste seks månedene har vært uten fast bosted på grunn av dårlig økonomi.

Det skal ha gått så langt at hun i jula i fjor var hjemløs i en periode. Dette til tross for at hun har ei fortid som superstjerne med årlig millionlønn.

Måtte bo på kontor

Det siste halvåret har sangerinnen flyttet fra adresse til adresse sammen med partneren sin, Adam Thomas, og deres to barn på tre og fire år.

Spearritt avslører overfor avisa The Sun at én utleier kastet dem ut og ga familien bare to dager på å finne et nytt sted å bo.

- Det som ødela alt for oss var at vi ikke fikk tid til å finne et annet sted å bo. Vi hadde et sted til etter jul, men vi gikk tom for tid før vi kunne flytte inn der, fortalte hun til avisa.

VERDENSSTJERNE: Hannah Spearritt var medlem av gruppa S Clud 7 fra 1998 til 2003, da bandet ble oppløst. Foto: Ken McKay / NTB
VERDENSSTJERNE: Hannah Spearritt var medlem av gruppa S Clud 7 fra 1998 til 2003, da bandet ble oppløst. Foto: Ken McKay / NTB Vis mer

Uten noe annet sted å gå måtte familien ta til takke med et tilbud fra en kjenning.

- Vi fikk bo på kontoret til vennen vår, sier hun.

- Det var stressende, men man takler det, ikke sant? Spesielt med tanke på barna, legger hun til.

Fortsett å se med Dagbladet Pluss

Kjøp tilgang fra 39,-

Har du allerede en bruker? Logg inn

Steg 1/3
Steg 1/3

Få tilgang til eksklusivt TV-innhold og artikler

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort

Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

HJEMME ALENE: I «Nødt eller sannhet» inviterer programleder Hasse Hope åtte forventningsfulle kjendiser «hjem» til seg. La flasken spinne, og den skamløse vinne! Vis mer

Tjente millioner

Spearritt mener at lønna til S Club 7 var lav sammenliknet med pengene de faktisk tjente inn. Ifølge avisa skal bandet ha tjent inn en sum på svimlende 50 millioner pund - over 600 millioner norske kroner.

Hannah Spearritt, Rachel Stevens, Jo O'meara og Tina Barrett fra popgruppen S Club 7. Foto: Ken Towner / NTB
Hannah Spearritt, Rachel Stevens, Jo O'meara og Tina Barrett fra popgruppen S Club 7. Foto: Ken Towner / NTB Vis mer

Ifølge The Sun hadde Spearritt en gjennomsnittlig årslønn på om lag 150 000 pund da hun opptrådte med S Club 7. Det tilsvarer i overkant av 1,8 millioner kroner årlig.

- Folk tror vi alle må være millionærer, men dessverre er det ikke sant. Det var hva det var, og vi koste oss på den tida, sier hun.

I 2018 solgte Paul Cattermole, et annet medlem av bandet, sin Brit-pris for 66 000 pund, noe som tilsvarer litt over 800 000 norske kroner. Han skal ha uttalt at han gjorde det fordi også han «har regninger å betale», ifølge Sky News.

S Club 7 oppnådde stor suksess fra 1998 til de skilte lag i 2003. De har siden gjenforent seg for å spille turneer over hele Storbritannia.

Har slitt med helsa

Spearritt fortalte avisa at hun de siste åra har slitt med psykiske og fysiske helseproblemer. Det har gått ut over kafésatsingen som hun og partneren nylig har investert i.

- Jeg hadde en sykdom som tok det helt ut av meg, og jeg kom meg nesten ikke ut av senga på tre måneder, forteller hun.

- Men så mange mennesker har hatt det vanskelig. Jeg gikk gjennom noen ting, men jeg fokuserer ikke på fortida. Fjoråret var forferdelig, men dette året kommer til å bli bra. Til syvende og sist er vi her fortsatt og kafeen skal åpne. Vi gleder oss til framtida, sier hun til The Sun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer