Nicoline Devik:

- Hadde panikk

Influenseren letter på sløret om skuespillerdebuten.

SKUESPILLER: Nicoline Devik har landet en rolle i en norsk serie som kommer på nyåret. Foto: Privat/ Instagram: nicolinedevik
SKUESPILLER: Nicoline Devik har landet en rolle i en norsk serie som kommer på nyåret. Foto: Privat/ Instagram: nicolinedevik Vis mer
Publisert

Torsdag er «Delete Me», med Sofia Tjelta Sydnes (22) i hovedrollen, tilbake med andre sesong.

I denne sesongen debuterer influenser Nicoline Devik (23) som skuespiller, i rollen som Mimi.

Men innspillingen var ikke bare lett for den ferske skuespilleren, skal vi tro Devik selv. Det er nemlig en scene som var spesielt tøff å spille inn for henne.

I scenen, som også er den første hun dukker opp i, løper karakteren hennes på do for å spy under en drøy fest.

- Jeg sto der med indre panikk hele tiden. Men jeg tror det er derfor den ble så bra, for selv om det ikke var «ekte», så føltes det ekte for meg - og det hjalp, forteller hun overfor Dagbladet.

Grunnen til at det var tøft å spille inn, er fordi Devik nemlig sliter med emetofobi, som er kjent som frykten for å kaste opp.

Videre kan influenseren og OnlyFans-modellen røpe detaljer fra innspilling, og forteller blant annet at hun slapp unna med å bare «kaste opp» to ganger.

- Det ble veldig ekte for meg. En hel dag med oppkast ville vært hardt å spille inn. Jeg vet jo at det ikke er ekte, men likevel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.