Isabelle Eriksen:

Hadde sex i fengselet

Influenseren sparer ikke på detaljer i sin ferske bok.

AVSLØRING: I Isabelle Eriksens nye bok røper hun en intim detalj fra besøket av sin daværende kjæreste, Erik Sæter. Her er de to avbildet i Oslo konserthus i 2019. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
AVSLØRING: I Isabelle Eriksens nye bok røper hun en intim detalj fra besøket av sin daværende kjæreste, Erik Sæter. Her er de to avbildet i Oslo konserthus i 2019. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I juni i fjor kom nyheten om at influenserparet Isabelle Eriksen (24) og Erik Sæter (24) hadde besluttet å gå hver til sitt etter nesten ett år som kjærester. Bruddet røpet førstnevnte i en video på YouTube-profilen sin med navn «Det er slutt mellom Erik og meg».

- Som dere ser av tittelen, er det slutt mellom Erik og meg. Det er faktisk mange som har spekulert rundt dette. Og det er fordi vi ikke har vært sammen så mye i det siste - det stemmer jo. Det er rett og slett fordi vi har slått opp, var blant det Eriksen sa i videoen.

Ville ha en historie å fortelle

Paret var imidlertid sammen da Eriksen sonet fengselsdommen sin i januar i fjor, etter å ha blitt dømt for to tilfeller av vold i 2019.

Eriksen ble henholdsvis dømt for å ha kastet et glass eller ei flaske i ansiktet på en mann, og vold mot en taxisjåfør

Dermed er forholdet også et tema i Eriksens nye bok «Innsatt nummer 19/227». I boka skildrer influenseren sitt første besøk av Sæter etter flere uker i Ravneberget fengsel i Sarpsborg.

Tidligere i boka har Eriksen skrevet at flere innsatte hadde hatt sex på besøksrommet, noe hun også var nysgjerrig på. Det kommer seinere fram at influenseren hadde sex med Sæter på besøksrommet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer