Cara Delevingne:

- Hadde sex i heisen

Cara Delevingne holder som regel aldri igjen når det kommer til avsløringer om eget privatliv.

ALLTID ÅPEN: Cara Delevingne røper hendelse fra eget sexliv. Foto: Theo Wargo/ AFP/ NTB
ALLTID ÅPEN: Cara Delevingne røper hendelse fra eget sexliv. Foto: Theo Wargo/ AFP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For to år siden fikk modell og skuespiller Cara Delevingne (29) internasjonal oppmerksomhet da hun åpnet seg om eget sexliv. Den gang uttalte hun blant annet at hun er «veldig underdanig med menn», og at hun oppfører seg ulikt i romanser med menn og kvinner.

Nå er det imidlertid ikke bare sexlivet generelt hun forteller om, men derimot konkrete hendelser. Hun er med andre ord ikke særlig redd for å utlevere seg selv - eller partnere.


«One night stand»

Hun har nemlig bare én gang i livet hatt et såkalt «one night stand», og den fant sted på en heller uvanlig lokasjon, forteller hun i «Lady Parts».

- Jeg kan huske spontaniteten i det. Jeg hadde spilt musikk med han jeg var med i tre timer. Jeg spilte trommer, han spilte gitar, og så byttet vi, forteller hun, og fortsetter:

- Da han ville kjøre meg hjem endte vi med å ha sex i heisen. Det var så sexy, så fantastisk.

Stjerna legger imidlertid ikke skjul på at det var vilt, til jubel fra de andre i programmet. Delevingne har aldri vært redd for å invitere fansen inn i sitt privatliv.

Sto fram

TILBAKE: Annette Walther Numme og mannen Thomas Numme gjester Senkveld. Der forteller Walther Numme om hvordan stress fra mannens tidligere arbeidsplass kunne påvirke sexlivet. Video: TV2 (Senkveld) Vis mer

For seks år siden sto supermodellen fram som bifil, da hun i et intervju med Vogue bekreftet at hun da var i et forhold med den ti år eldre Grammy-vinnende artisten Annie Clark (39), også kjent under artistnavnet St. Vincent.

Året etter, da hun var aktuell med filmen «Suicide Squad», ble hun intervjuet av Love Magazine. Også der ble flere pikante detaljer delt.

STJERNE: Cara Delevingne har gjort seg bemerket som både modell og skuespiller. Her avbildet sammen med «Carnival Row»-motspiller Orlando Bloom i 2019. Foto: Jim Ruymen/ UPI/ Shutterstock/ NTB
STJERNE: Cara Delevingne har gjort seg bemerket som både modell og skuespiller. Her avbildet sammen med «Carnival Row»-motspiller Orlando Bloom i 2019. Foto: Jim Ruymen/ UPI/ Shutterstock/ NTB Vis mer

Sex på fly

Blant annet svarte hun ærlig på spørsmål om hva som var det rareste stedet hun hadde hatt sex.

- Jeg har hatt sex på fly mange ganger, men jeg blir alltid ferska, fortalte hun.

- En gang hadde jeg samleie på en stol på et fly, og da sto det en kar og så på oss. Vi måtte jo fortelle flyvertinnen om hva som skjedde. Vi sa: «Den karen ser på oss. Kan du be ham om å stoppe?».

«ONE NIGHT STANDS»: Öde Nerdrum forteller hva han synes om «One nigth stands». Vis mer

Hun åpnet også opp om eget sexliv i 2019, da hun gjestet drag queen og tv-personlighet RuPaul (60) sin podkast, «What’s the Tee?».

- Jeg er veldig flink til å gi kjærlighet, men ikke til å motta. Og jeg er på en måte slik i senga også. Jeg synes det kan være vanskelig å motta nytelse eller kjærlighet, men jeg liker å gi det, delte Delevingne, som også ærlig fortalte at hun mistet jomfrudommen da hun var 18 år gammel.

G-PUNKT: I podkasten «G-punktet» får sexolog og influenser Iselin Guttormsen kjendiser til å åpne seg om sitt eget sexliv. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer