Kate Hudson og Gwyneth Paltrow:

– Hadde snørr i hele ansiktet

Skuespillerne avslører sine verste filmkyss.

SNØRR: Kate Hudson avslører sine verste filmkyss, og innrømmer at det har vært en del snørr i veien. Her avbildet sammen med Matthew McConaughey under en premiere i 2003. Foto: E Charbonneau/Bei/REX/NTB
SNØRR: Kate Hudson avslører sine verste filmkyss, og innrømmer at det har vært en del snørr i veien. Her avbildet sammen med Matthew McConaughey under en premiere i 2003. Foto: E Charbonneau/Bei/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Som filmskuespiller blir du ofte satt i situasjoner som du kanskje på forhånd ikke hadde planer om. Spesielt skuespillerne som ofte spiller i romantiske komedier har for vane å vise fram det mest intime ved seg selv, og hete kyssescener er nesten en selvskreven regel i flere av filmene.

Nå avslører skuespillerne Kate Hudson (41), kjent fra blant annet «How to Lose a Guy in 10 days», og Gwyneth Paltrow (48), fra «Shakespeare in Love», hvilke kyss som har vært de verste, og hvorfor.

Det gjør de i en ny episode av Paltrows podkast «The Goop Podcast», der skuespillerne kommer inn på temaet om de mest minneverdige kyssescenene de har gjort, og avslører dermed at ikke alle har vært like hyggelige, ifølge People.

– Snørr i hele ansiktet

På spørsmål fra Paltrow om hvem som har vært den beste kysseren på skjermen, svarer nemlig Hudson følgende:

– Vet du hva, jeg føler at jeg kanskje ikke har hatt de beste kysserne. Jeg føler at jeg burde hatt noen bedre, sier 41-åringen.

Videre forklarer hun at noen av de mest kjente kyssescenene i filmen «Fool's Gold», med skuespillerkollegaen Matthew McConaughey (50), skjedde under mindre heldige omstendigheter, noe som førte til at selve kysset ble mindre bra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer