«Maskorama»:

Haddy N'jie måtte ta av seg maska

Den tredje maska i årets «Maskorama» har falt.

SPENNING: Havfruen måtte ta av seg maska under lørdagens Maskorama. Video: Med tillatelse fra NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SKEDSMO (Dagbladet): Den tredje runden med «Maskorama» er godt i gang, og allerede har seerne fått en god dose hint for å kunne gjette seg til hvem som skjuler seg bak maskene.

Lørdag var det tid for at nok en maske skulle av, og seerne endelig få svaret på en kjendisidentitet. To deltakere har allerede blitt stemt ut, og vist fram sitt sanne jeg - Arve Juritzen og Christian Ringnes.

Denne gangen var det altså klart at Haddy N'jie skjulte seg bak maska til Havfruen.

Litt lettet

N’jie forteller til Dagbladet at det var en fantastisk opplevelse å være med i årets sesong av «Maskorama», men innrømmer samtidig at hun er litt lettet over at hennes tid i programmet er over.

- Nå er jeg både forkjølet samtidig som jeg er i tredje trimester av graviditeten min. Så da jeg var ferdig med sangen i dag tenkte jeg at «nå kjenner jeg meg veldig gammel», sier N’jie til Dagbladet.

Hun legger også til at det å holde deltakelsen i Maskorama skjult i grunn var ganske deilig.

- Det jeg egentlig synes er vanskeligst med å være programleder er offentligheten, og det å være så synlig. Nå fikk jeg endelig stå på scenen og kose meg uten at det handlet om meg, sier N’jie.

Bak maska: Haddy N'jie skjulte seg bak maska til Havfruen. Foto: Tonje Bergmo / NRK
Bak maska: Haddy N'jie skjulte seg bak maska til Havfruen. Foto: Tonje Bergmo / NRK Vis mer

- To riktige

Jan Thomas gjetter denne gang at Kevin Vågnes skjuler seg bak maska, og både Nicolay Ramm og Marion Ravn er sikre på «Havfruen» er artisten Haddy N'jie.

Både Marion Ravn og Nicolay Ramm traff helt riktig, for Havfruen var nemlig Haddy N'jie.

Ravn forteller til Dagbladet at det var veldig vanskelig å gjette, men at hennes kjennskap til N’jie fra tidligere hjalp henne med å komme til riktig konklusjon. Nå er hun strålende fornøyd med egen innsats.

- To riktige to ganger på rad! Jeg fikk litt selvtillit nå, sier Ravn lattermildt til Dagbladet.

Mange trodde at det var Birgit Skarstein som skjulte seg bak Havfruen. Det kunne altså Dagbladet avkrefte forrige uke, da hun dukket opp under «Skal vi danse»-finalen.

- Sånn jeg er skrudd sammen

Nicolai Ramm gleder seg over å ha tippet riktig, mens dommerkollegaen Jan Thomas sier til Dagbladet at hans strategi handler om å la fantasien løpe løpsk.

- Det er nok sånn jeg er skrudd sammen, og sånn jeg lever egentlig. Jeg lever i nuet og lander på det jeg lander på, og noen ganger treffer jeg, sier Thomas til Dagbladet.

Ramm legger til:

- Det er som et fotballag; noen må spille forsvar og andre må skåre mål. Jan Thomas, han går for å skåre mål hver gang, sier Ramm med glimt i øyet.

Maskorama Les alle sakene her Foto: NRK

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer