Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Hadia Tajik venter barn

Det skriver hun selv på Facebook.

BLIR MAMMA: Hadia Tajik venter barn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BLIR MAMMA: Hadia Tajik venter barn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Stortingspolitiker og nestleder i Arbeiderpartiet, Hadia Tajik (36), skriver på Facebook at hun og forloveden Kristian Skard venter barn.

«Vi blir en til i familien. Nå er jeg tre måneder på vei. Kristian og jeg gleder oss veldig», skriver hun.

- Gleder oss

Til Dagbladet sier hun at hun i første delen av svangerskapet har vært litt kvalm og trøtt, men at hun nå er i fin form.

- Kristian har allerede to flotte barn på 22 og 19 år fra tidligere. Nå får vi en sammen, skriver hun i en tekstmelding.

- Vi gleder oss veldig til å bli en til i familien. Så satser jeg på at jeg babyen får flest egenskaper fra mora, skriver Skard.

Paret annonserte i mai i fjor at de var forlovet.

- Det var veldig fint og rørende da Kristian fridde. Jeg trodde vi skulle gjøre helt vanlige ting, og kom usminket i slitte olabukser og svart genser da vi skulle ses. «Neste gang må du si fra først så jeg kan pynte meg litt», lo jeg etterpå, sa hun til Dagbladet den gangen.

I april i fjor kjøpte de seg bolig i Oslo sammen - til en prislapp på 10 millioner kroner, ifølge VG.

FORLOVET: Hadia Tajik og forloveden Kristian Skard under idrettsgallaen i 2019. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
FORLOVET: Hadia Tajik og forloveden Kristian Skard under idrettsgallaen i 2019. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Giske-saken

At de to ble et par vakte en viss oppsikt, ettersom Skard var blant journalistene i Dagens Næringsliv som dekket den mye omtalte Trond Giske-saken. Saken førte til at Giske måtte gå av som nestleder i Ap - og at Tajik ble sittende som eneste nestleder.

Paret har tidligere fortalt at de fant tonen under en hagefest i november 2018 - seks måneder etter at Giske-saken var avsluttet.

KLIPPER SELV: Hadia Tajik tok saksa i egen hender da samboer Kristian Skard trengte en hårklipp. Video: Hadia Tajik / Facebook Vis mer

Skard er nå seniorrådgiver og partner i PR-byrået Try Råd.

Både Tajik og Skard har tidligere vært gift. Sistnevnte tok ut separasjon fra sin tidligere kone i fjor vinter, mens Tajik og hennes eksmann tok ut skilsmisse i februar 2016.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!