Utseende Hollywood Halle Berry sexy

Halle Berry måtte bønnfalle bransjen om å ta henne seriøst:
- Vær så snill, la meg få prøve meg

Måtte bevise at ikke utseendet var alt.

PEN: Halle Berry forteller i et intervju med magasinet W at det ikke alltid har vært en fordel å ha utseendet med seg. Foto: Paul Buck / EPA / NTB Scanpix 
PEN: Halle Berry forteller i et intervju med magasinet W at det ikke alltid har vært en fordel å ha utseendet med seg. Foto: Paul Buck / EPA / NTB Scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det å ha utseendet med seg er ikke alltid en fordel. I hvert fall ikke om vi skal tro Hollywood-skuespiller Halle Berry (50).

I et større intervju i magasinet Ws oktoberutgave forteller hun hvordan hun i begynnelsen av karrieren var redd for å bli valgt i rollen som «den pene»

Berry åpner opp om hvordan hun måtte be regissør Lee Daniels svært instendig om å få prøvespille for rollen som Leticia i «Monsters Ball» fra 2001.

Regissøren ville i utgangspunktet ikke ha henne på audition fordi hun var for vakker.

Måtte kjempe

GRÅT: Halle Berry fikk Oscar for sin rolle som den prøvede mora Leticia i filmen «Monsters Ball»  Foto: AP /Kevork Djansezian)
GRÅT: Halle Berry fikk Oscar for sin rolle som den prøvede mora Leticia i filmen «Monsters Ball»  Foto: AP /Kevork Djansezian) Vis mer

Rollen skulle seinere sikre Halle Berry en Oscar-statuett, men det var mye overtalelse som skulle til før tobarnsmora kunne feire at rollen var hennes.

- Utseendet mitt har ikke spart meg for noen vanskeligheter, sårende øyeblikk eller smertefulle situasjoner, så vær så snill, la meg få prøve meg, forteller Berry om hvordan hun bønnfalt regissøren.

Skuespilleren understreker at det for henne alltid har vært viktig å velge roller som krever noe annet enn et vakkert utseende.

Verdens vakreste

- Mitt argument til ham var, at selv om noen ser ut på en bestemt måte, betyr ikke det at de ikke har variasjon, sier Berry.

Til tross for at hun med omhu har valgt roller der hun ikke ser ut som en supermodell ble Halle Berry kåret til verdens mest sexy kvinne i 2008.

Det heller ikke skortet på roller der kroppen har vært i fokus. Både rollen i James Bond-filmen «Die Another Day» og hennes innsats som «Catwoman» er eksempler på det.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer