IKKE LENGER NOEN HEMMELIGHET: Miley og Liam har datet i skjul i nesten et år. På premieren til «The Last Song» i Los Angeles i går, var det åpenbart hvor forelska hovedrolleinnhaverne er. Foto: STELLA PICTURES
IKKE LENGER NOEN HEMMELIGHET: Miley og Liam har datet i skjul i nesten et år. På premieren til «The Last Song» i Los Angeles i går, var det åpenbart hvor forelska hovedrolleinnhaverne er. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Han åpnet døra for henne - så var hun solgt

Nå er Miley Cyrus bare så forelska i Liam (19).

||| Verdens største stjerne i tween-segmentet de siste åra, Miley Cyrus (17), har vist fram sin nye kjæreste Liam Hemsworth (19) på den røde løperen og ikke etterlatt noen i tvil om hvor lykkelig hun er.

På talkshowet til Ellen Degeneres røper «Hannah Montana»-stjerna at den australske skuespillerkjekkasen kapret henne på godt, gammelt vis - ved å vise seg som en ekte gentleman. De to møttes på prøvene til filmen «The Last Song».

- Der åpnet han døren for meg, og jeg bare «jeg har vært i LA i tre år og aldri har noen gutt åpnet døra for meg», sier Cyrus på «Ellen», ifølge Access Hollywood.

Sørget for filmjobb- Det er bare slik han er, og jeg bare «Wow! Det var superimponerende!» Jeg snudde meg mot regissøren og sa «han skal ha jobben. Han er heit og han åpna døra for meg».

Nå har paret vært sammen i ti måneder, selv om de klarte å holde det skjult inntil nylig.

Det er ikke bare Miley som er begreistret: Også hennes mamma Tish skal ha blitt glad i 19-åringen, som i hjemlandet er kjent for en rolle i såpeoperaen «Neighbours».

- Tenkte han var for penSiden Mileys mamma tilfeldigvis er produsent for «The Last Song», var hun tilskuer da datteren kysset sin blivende kjæreste første gangen - foran filmkameraene og «halve slekta».

- Moren hennes så på, selv bestemoren hennes så på. Hun var på settet hver dag, rett ved monitorene med headsetet på. Hun kunne vært regissør, hun visste mer om filmen enn noen andre, sier Liam Hemsworth til Entertainment Tonight.

- Jeg vet ikke hvem som var mest forelska i begynnelsen, mamma eller meg, sier Miley.

- Jeg tenkte nei, kanskje han er for pen. Jeg ville ikke være sammen med noen som ser bedre ut enn meg selv. Det er litt rart, sier Miley.

NICE TRY: I ti måneder holdt de forholdet hemmelig - blant annet ved å holde halvannen-meters-buffer mellom seg på gata. Foto: STELLA PICTURES
NICE TRY: I ti måneder holdt de forholdet hemmelig - blant annet ved å holde halvannen-meters-buffer mellom seg på gata. Foto: STELLA PICTURES Vis mer