Ingeborg Myhre:

- Han er en fantastisk bonuspappa

Letter på sløret om forholdet.

KJÆRESTER: Ingeborg Myhre og Brian Skotnes har vært sammen i halvannet år. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
KJÆRESTER: Ingeborg Myhre og Brian Skotnes har vært sammen i halvannet år. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

I 2019 kom nyheten om at «Lotto»-programlederen Ingeborg Myhre (48) og hennes australske ektemann Ryan Ludlow (43) skulle skilles. Dette delte hun selv i podkasten «Eli Kari og Ingeborg», som hun har sammen med venninnen, TV 2s værsjef Eli Kari Gjengedal (52).

- Jeg føler at det på en måte er en lettelse å fortelle om det, for det er veldig vanskelig å gå rundt og være blid. Jeg har vært så deppa at jeg ikke klarer å si «bra». Man burde ikke alltid spørre folk om hvordan det går, for man er ikke forberedt på å få dritt, fortalte Myhre i podkasten.

Det tok imidlertid ikke lang tid før hun fant lykken på ny. I mai i fjor røpet nemlig Myhre overfor Se og Hør at hun og Brian Skotnes (50) hadde blitt kjærester.

FINALE: Ingeborg Myhre og Erik Sæther møtes i finalen av «Torpet». Video: Klaus Fjellro / Rød løper / TV 2. Vis mer

- Går utmerket overens

Nå åpner Myhre og Skotnes, som også er aktuell i den nye TV 2-serien «Politi», seg ytterligere om relasjonen. Det gjør de i et nytt intervju med ukebladet Her og Nå.

Paret har vært sammen i halvannet år og bor per nå hver for seg, fram til de planlegger neste steg. Myhre har to barn fra før, mens Skotnes har tre barn og er bestefar til to.

FORELSKET: Ingeborg Myhre med politikjæresten Brian Skotnes på hytta på Tromøya utenfor Arendal. Foto: Anders Martinsen
FORELSKET: Ingeborg Myhre med politikjæresten Brian Skotnes på hytta på Tromøya utenfor Arendal. Foto: Anders Martinsen Vis mer

Duoen forteller at de har møtt hele familien til hverandre, noe som har gått over all forventning.

- Alle går utmerket overens. Det føles som Brian og jeg har vært sammen et langt liv, deler en forelsket Myhre.

- Han er en fantastisk bonuspappa, legger hun til.

Skotnes innrømmer at han er svært stolt av døtrene sine og synes det er stas å være bestefar. Han legger ikke skjul på at de alle også har et svært godt forhold til kjæresten.

- Min eldste er sykepleier, men driver også en stor gård utenfor Mosjøen. Vilde er nå i militæret, men skal seinere studere medisin i Oslo, og yngstejenta har kommet inn på psykologistudiet i Trondheim. Og de elsker Ingeborg, hele familien min.

Hedvig Sophie Glestad setter fyr på kjæresteryktene etter at hun publiserte en video der hun kysser treningspartneren sin. Video: Rød Løper, Hedvig Sophie Glestad / Instagram. Vis mer

- Kjærlighet ved første blikk

I et tidligere intervju med Dagbladet fortalte Myhre at hun møtte Skotnes for første gang på en singelfest hos en venninne.

- Vi møttes gjennom vår felles venninne Bjørg Thorhallsdottir. Hun har et helt fantastisk hus og inviterte til singelfest. Vi var der begge to og da la jeg egentlig ikke så mye merke til Brian. Jeg måtte dra tidlig også, sa hun.

Den da single 48-åringen ga datingappen Tinder en sjanse, hvor Skotnes hadde likt henne flere ganger og sendt henne melding. Hun bestemte seg til slutt for å svare ham og gi det en sjanse.

- Han virket så fin. Første gang vi snakket på telefon snakket vi i over en time og avtalte da at vi skulle møtes. Det var litt kjærlighet ved første blikk, fortalte hun og la til:

- Vi drakk drinker og det var så koselig. Siden snakket vi sammen hver dag og har egentlig vært sammen siden.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer