«FINLANDS JUSTIN BIEBER»: Det er Robin Packalen fra Turku i Finland som skal varme opp for Justin Bieber i Telenor Arena.
«FINLANDS JUSTIN BIEBER»: Det er Robin Packalen fra Turku i Finland som skal varme opp for Justin Bieber i Telenor Arena.Vis mer

Han er Justin Biebers nye oppvarmer i Oslo

Har du hørt om Robin (14)?

(Dagbladet): Justin Biebers planlagte oppvarmer Carly Rae Jepsen (27) meldte i forrige uke forfall til de tre Oslo-konsertene hun skulle delta på.

Nå har arrangøren Atomic og plateselskapet Universal Music bestemt at det er den 14 år gamle Robin Packalen fra Turku, også kalt «Finlands Justin Bieber», som skal erstatte «Call Me Maybe»-stjerna.

Det opplyser Universal Music til Dagbladet.

Rekordholder Packalen, som går under artistnavnet Robin, ble kjent i hjemlandet som 9-åring, da han vant den tv-sendte talentkonkurransen Staraskaba. Da han ga ut debutalbumet «Koodi» i 2012, solgte han 60 000 album på ei uke. Han ble så den yngste finske artisten noensinne som nådde 100 000 solgte albumeksemplarer.

Både Robin og Justin Bieber blir representert av plateselskapet Universal Music, og mange har bemerket at rap-partiet på den finske artistens singel, «Puuttuva palanen», har likheter med Justin Biebers «Baby».

Ungdomsskoleelev Men til tross for eventuelle musikalske likheter, så er forskjellene i dagliglivene til de to guttene store. Mens Bieber blir fotfulgt av fans og presse jorda rundt, bor Robin i den finske byen Turku og går i åttende klasse på en av ungdomsskolene der.

Bieber holder tre utsolgte konserter i Telenor Arena utenfor Oslo tirsdag, onsdag og torsdag denne uka.