Prins William:

- Han er rasende

Prins William skal angivelig ha forhåndslest prins Harrys bok «Spare». Det skal visstnok ha gått hardt inn på ham, hevder eksperter.

KNUST: Prins William skal ikke ha tatt boken til prins Harry godt i mot. Foto: AP / NTB
KNUST: Prins William skal ikke ha tatt boken til prins Harry godt i mot. Foto: AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om Buckingham Palace offisielt har forblitt tause etter at deler av prins Harrys (38) bokbombe «Spare» trolig skal ha blitt utsatt for lekkasje, sier kilder nær prins William (40) at han angivelig skal være fullstendig knust over påstandene hans yngre bror kommer med i selvbiografien.

Kongehuseksperten Katie Nicholl sier til ET at William også er utrolig sint på detaljnivået Harry har delt i memoarene sine - især ettersom Harry nylig hevdet at William angrep ham fysisk - og etterlot synlige skader på ryggen hans etter en konfrontasjon om Meghan Markle (41) i 2019.

I boka, har han også omtalt William som sin elskede bror og erkefiende.

Nicholl er kongehuskorrespondent for det prestisjetunge magasinet Vanity Fair og bidrar jevnlige til tunge TV-kanaler som BBC og Sky med innsikt og analyse.

Hun forteller at William «er knust» og «rasende» på detaljene som blir utlevert i boka.

Ikke overraskende

At brødrene ikke alltid var enige, er imidlertid ikke så overraskende for Nicholl.

- Når vi nå ser hvordan det har gått med familieforholdet deres, er det faktisk ikke så overraskende at en av dem mistet besinnelsen til slutt. Det å lese om det på detaljnivå, oppleves nok også som fryktelig utleverende og smertefullt for prins William - som selvsagt ikke har muligheten til å komme med en tilsvar, uttaler hun til ET.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer