Prins William:

- Han er rasende

Prins William skal angivelig ha forhåndslest prins Harrys bok «Spare». Det skal visstnok ha gått hardt inn på ham, hevder eksperter.

KNUST: Prins William skal ikke ha tatt boken til prins Harry godt i mot. Foto: AP / NTB
KNUST: Prins William skal ikke ha tatt boken til prins Harry godt i mot. Foto: AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om Buckingham Palace offisielt har forblitt tause etter at deler av prins Harrys (38) bokbombe «Spare» trolig skal ha blitt utsatt for lekkasje, sier kilder nær prins William (40) at han angivelig skal være fullstendig knust over påstandene hans yngre bror kommer med i selvbiografien.

Kongehuseksperten Katie Nicholl sier til ET at William også er utrolig sint på detaljnivået Harry har delt i memoarene sine - især ettersom Harry nylig hevdet at William angrep ham fysisk - og etterlot synlige skader på ryggen hans etter en konfrontasjon om Meghan Markle (41) i 2019.

I boka, har han også omtalt William som sin elskede bror og erkefiende.

Nicholl er kongehuskorrespondent for det prestisjetunge magasinet Vanity Fair og bidrar jevnlige til tunge TV-kanaler som BBC og Sky med innsikt og analyse.

Hun forteller at William «er knust» og «rasende» på detaljene som blir utlevert i boka.

DOKUMENTAR: Kongehusekspert Caroline Vagle forklarer hva som ligger bak utsagnet til Meghan Markle når hun sier hun «ble matet til ulvene» av media. VIDEO: Dagbladet TV / Netflix Vis mer

Ikke overraskende

At brødrene ikke alltid var enige, er imidlertid ikke så overraskende for Nicholl.

- Når vi nå ser hvordan det har gått med familieforholdet deres, er det faktisk ikke så overraskende at en av dem mistet besinnelsen til slutt. Det å lese om det på detaljnivå, oppleves nok også som fryktelig utleverende og smertefullt for prins William - som selvsagt ikke har muligheten til å komme med en tilsvar, uttaler hun til ET.

Nicholl legger til at William også er opprørt ettersom kong Charles, gjorde mang et forsøk på å samle familien til en samtale - noe hertugparet skal ha avslått gang på gang.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle er produsenter for den nye Nelson Mandela-inspirerte dokumentarserien «Live to Lead». Video: Netflix Vis mer

Boka skal også ha sendt sjokkbølger over hele Storbritannia, og flere krysser fingrene for at slottet omsider skal komme med en offentlig uttalelse etter de utallige skandalene.

- Det er fortsatt ingen kommentar fra Kensington Palace, fra Buckingham Palace. Og jeg tviler sterkt på at de noen gang kommer til å uttale seg., sier eksperten.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer