Kronsprins Frederik:

- Han er sliten

Bryter tausheten etter lillebrorens innleggelse.

LETTET: Kronprins Frederik forteller at innleggelsen til lillebroren kom som en støkk, men at han er lettet over at det gikk bra. Foto: NTB scanpix
LETTET: Kronprins Frederik forteller at innleggelsen til lillebroren kom som en støkk, men at han er lettet over at det gikk bra. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da prins Joachim (51) i slutten av juli ble lagt inn på sykehus i Frankrike med blodpropp i hjernen, var naturligvis det danske folk og kongefamilien svært bekymret.

Prinsen ble umiddelbart operert, og halvannen uke etter at han ble lagt inn, kunne nabolandets befolkning puste lettet ut igjen.

Prins Joachims plutselige innleggelsen satte naturligvis en støkk i hans familie, som i tida etter har uttalt seg om helsetilstanden hans.

- Rystet

Nå tar storebror, kronprins Frederik (52), for første gang bladet fra munnen.

- Det er klart, at alle rundt ham var rystet. Men han klarte det. Det er bra, sier han til danske Se og Hør.

Etter at broren ble skrevet ut var han selv og besøkte prins Joachim i det franske vinslottet Château de Cayx, som eies av dronning Margrethe.

Tidligere denne uka uttalte kronprinsens kone, kronprinsesse Mary (48) at ektemannen var svært glad og lettet etter besøket.

Da skrev det danske kongehuset at prins Joachim fortsatt trengte ro.

- Min bror har det som han hadde det sist, da vi la ut et bilde av ham og jeg sammen. Han har hatt en alvorlig opplevelse, men er sluppet fra det veldig godt. Det på grunn av raske reaksjoner da det skjedde. Og så må vi takke vitenskapen for at man vet hva man skal gjøre for å overleve dette, sier han videre til ukebladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer