TVILLINGER: Ashton Kutcher (36) og tvillingbroren Michael ble født med et par minutters mellomrom. Mens Kutcher veide 4,7 kilo da han ble født, var vekta til Michael så vidt over 1800 gram. Michael ble født med cerebral parese, og fikk en hjertetransplantasjon da brødrene var 13 år. Foto: All Over Press
TVILLINGER: Ashton Kutcher (36) og tvillingbroren Michael ble født med et par minutters mellomrom. Mens Kutcher veide 4,7 kilo da han ble født, var vekta til Michael så vidt over 1800 gram. Michael ble født med cerebral parese, og fikk en hjertetransplantasjon da brødrene var 13 år. Foto: All Over PressVis mer

Han er tvillingbroren til en av Hollywoods største stjerner

Michael og Ashton født med et par minutters mellomrom.

(Dagbladet): Med roller i populære TV-serier som «That 70's Show» og «Two and a Half Men», og med en forlovede i skuespilleren Mila Kunis, er Ashton Kutcher (36) en av Hollywoods aller største stjerner.

Men, visste du at 36-åringen har en tvillingbror?

Ashton og Michael kom til verden med bare et par minutters mellomrom tilbake i Iowa i 1978, men det var ganske stor forskjell på brødrene.

Født med cerebral parese Mens Ashton, som egentlig heter Christopher Ashton, veide 4,7 kilo, veide Michael like i overkant av 1800 gram. Michael ble også født med en mild form for cerebral parese og hjertefeil, og undergikk en hjertetransplantasjon da han var 13 år.

Kutcher har tidligere vært åpen om at han har slitt med skyldfølelse på grunn av brorens helsemessige utfordringer.

- Det virker utrolig urettferdig, det er ikke riktig. Det virker som spillet er et helt annet for visse mennesker, sa Kutcher i et intervju med ABC News i 2010.

- Jeg syntes synd på ham veldig lenge. Men så påpekte min bror til meg at hver gang jeg synes synd på ham, så føler han seg mindre verdt. Og det traff meg, det fikk meg til å forstå at det er slik det er, sa Kutcher.

- For ham er det alt han kjenner til, så at jeg skal synes synd på ham, gjør at han føler seg mindre verdt. I virkeligheten er han så mye mer, han har kommet seg forbi hindere som jeg aldri vil måtte møte. Derfor må jeg prøve å være takknemlig for det jeg har, fortsatte skuespilleren.

Bestevenner I februar i år tok Kutcher med seg kjæresten Mila Kunis til brorens bryllup. Michael ser på Ashton som sin aller beste venn.

- Legene sa til foreldrene mine «Dere bør kanskje gi ham et navn og døpe ham. Det er ikke sikkert han overlever. Selvfølgelig var alt i orden med Jabba the Hutt (broren Ashton journ.anm). Jeg pleier bare å si at han må ha spist alt mens vi lå i magen, sa Michael Kutcher da han talte for elevene ved Ottumwa High School i 2012.

TVILLINGBRØDRE: Ashton og tvillingbroren Michael er ikke eneggede tvillinger. Mens Ashton veide 4,7 kilo da han ble født, veide Michael like i overkant av 1800 gram. Foto: Stella Pictures
TVILLINGBRØDRE: Ashton og tvillingbroren Michael er ikke eneggede tvillinger. Mens Ashton veide 4,7 kilo da han ble født, veide Michael like i overkant av 1800 gram. Foto: Stella Pictures Vis mer